1. timn2bama's Avatar
    Can anyone tell me how long this app will keep the alert light blinking?
    03-15-09 08:41 PM
  2. Chicklet's Avatar
    Mine stops after a couple of minutes or until I touch the keypad. But you can set reminders at different intervals.
    03-15-09 08:43 PM
  3. skyjackal's Avatar
    Ditto that. I really like this app.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-16-09 04:25 AM
  4. Danman1043's Avatar
    No Idea. Mine flashes fast for 15 minutes and the option is set to "Slow down flash after" 15 minutes, but the only time I don't respond to an alert is when I'm sleeping so I couldn't say how long it flashes for
    03-16-09 05:36 AM
  5. brayndeded's Avatar
    i got the app free from a diff site. and worked fine for a week or so, then just found out 2 days ago that i have missed a few calls cuz all the phone would do is vibrate. before you start asking if i did this or that or how its set....yes...i checked everything. it worked fine for several days,wasnt just a 7 or 14 day trial,didnt change any settings on the phone...it just doesnt play my ringtones anymore. like it just lost them. but when i shut bbuzz off,the phone works fine. so there must be a bug in the new version...any clues?
    03-16-09 10:16 AM
  6. Danman1043's Avatar
    Its a pay-for application. If you got it for free, I cant see how it is a legit copy, so maybe thats where your problem originates
    03-16-09 10:19 AM
  7. brayndeded's Avatar
    ok,let me clear that up...i won a free copy of it.
    03-16-09 10:21 AM
  8. Danman1043's Avatar
    Maybe theres a bug then. I don't have this issue though.

    Have you still got the installation files / code provided?

    If so may be worth deleting the app, and reinstalling it after a battery pull?
    03-16-09 10:27 AM
  9. brayndeded's Avatar
    same thing i thought last night. so i did, and still same bug...when i switch my profile to 'phone only' it will ring,but when i switch to my personal profile, all it does is vibrate. and i checked all my setting in my profile too....very odd huh?
    03-16-09 10:38 AM
  10. Danman1043's Avatar
    Is your personal profile one you created yourself?

    If so, what about the other standard profiles?
    03-16-09 10:46 AM
  11. brayndeded's Avatar
    yeah my personal profile is 1 i created...but odd thing is, it was working just fine for the last week or so. i created a new personal profile and it just vibrates too. and all my settings on it are set to ring and vibrate at same time. the indicater lites works thou
    03-16-09 10:49 AM
  12. Danman1043's Avatar
    Have you had a free upgrade recently? I know I got one last week or the week before.

    I'm just wondering if theres an issue with custom profiles.

    Have you seen this?

    It eludes to custom profiles (but I didnt quite understand what it meant)

    http://forums.crackberry.com/f134/be...ctions-175853/
    03-16-09 10:54 AM
  13. brayndeded's Avatar
    that link might have some good info. ill dig more after work. thanks for all your help...many thanks!!
    03-16-09 11:16 AM
  14. Danman1043's Avatar
    No worries and good luck! Hope you can get it working, because when it works, its a great little application
    03-16-09 11:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD