05-08-10 02:44 PM
27 12
tools
  1. carrickfergus's Avatar
    Is anyone else's Berry Weather not working this morning? I have 3 locations and all are failing on updates. Looking for nearby weather stations shows "Empty". I've tried rebooting and editing permissions.
    05-08-10 10:30 AM
  2. sedalia066's Avatar
    Not updating today for some reason. Been out for several hours here near Philadelphia. Looks like a system failure. Still works to open Weather Underground and get info.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-08-10 10:35 AM
  3. coltsbr's Avatar
    Same problem here. In Ohio and no locations are updating this morning.
    05-08-10 10:37 AM
  4. kostnkost's Avatar
    Same here in NY. This happens from time to time. I am sure it will be back up soon.
    05-08-10 10:47 AM
  5. kam2958's Avatar
    not working in milwaukee area either - been happening alot to me lately
    05-08-10 10:52 AM
  6. coltsbr's Avatar
    I must be lucky, this is the first time I have had any problems! But sounds like a glitch. I'm sure it will be fixed soon.
    05-08-10 10:57 AM
  7. bkrickles's Avatar
    same here in ny
    05-08-10 10:57 AM
  8. Special_Opps's Avatar
    Not working in nc. I was about to remove and reinstall. Glad I checked here first.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-08-10 10:58 AM
  9. Andrew-NYC's Avatar
    Yup-all 5 of my locations say "failed". Definitely a system outage.
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-08-10 11:00 AM
  10. Eleni 22's Avatar
    Mine too in NJ
    05-08-10 11:03 AM
  11. Flying_Hellfish's Avatar
    Failed in IL as well. I'm guessing it is system wide as well.
    05-08-10 11:12 AM
  12. Blackfeet's Avatar
    No updates on the Left Coast either.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-08-10 11:14 AM
  13. Socadaddy's Avatar
    Same here. My NY location updates fine but my Toronto location will not update. I thought it was just me.
    05-08-10 11:14 AM
  14. agitatorswaltz's Avatar
    Okay, glad I checked here. I thought something was wrong with my Blackberry. It's still out for me too.
    05-08-10 11:19 AM
  15. Lkerr44's Avatar
    Down here in VA also.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-08-10 11:30 AM
  16. djshack#CB's Avatar
    Failing here in Boston (also with a California location). Weather Underground's site is working fine.
    05-08-10 11:42 AM
  17. bgriff25's Avatar
    Not working here in MD either.
    05-08-10 11:51 AM
  18. Chrysalis1156's Avatar
    Failed updates since 11:55 pm last nite here in GA. Hate that it's not working but relieved it's not just me.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-08-10 11:56 AM
  19. Chrisy's Avatar
    FAILED updates in South Florida all AM.
    05-08-10 11:59 AM
  20. LibraMami's Avatar
    No updates on the Left Coast either.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    +1

    thought it was just me...hope its fixed soon
    05-08-10 12:10 PM
  21. Andrew-NYC's Avatar
    All my locations are back - as of 12:10 PM EDT! Hooray!
    05-08-10 12:10 PM
  22. amazinglygraceless's Avatar
    Give it a shot now guys. Sitting next to my best friend and her updates all went
    fine for the first time today.
    05-08-10 12:13 PM
  23. Laura Knotek's Avatar
    Mine had previously not updated since 6:43 am. I just forced a manual update now, and it worked.
    05-08-10 12:14 PM
  24. doctorlove316's Avatar
    All good here to now, just forced an update and all is well. I didn't even realize it was down though since I'm at work...
    05-08-10 12:18 PM
  25. mirren's Avatar
    Annnnnddddd we're back!
    05-08-10 01:02 PM
27 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD