1. anon(771948)'s Avatar
    It's been awhile since I've had OS7, but after switching back from my Z10, BeBuzz was the first app I downloaded. I got the core edition to save resources/space, and it was great. As soon as I updated to 7.1.0.1066 (2879) my LED's stopped working. Toast/popup still work, its just the LEDs.

    Since the only thing that changed was the OTA update, I've assumed it was that, but haven't seen any posts here about their BeBuzz breaking, so I'm stumped. I've uninstalled/reinstalled BeBuzz Core, Standarded, then today tried the one from AppWorld (.94 instead of the .32 on bellshare site) but still no luck.

    Anything I'm missing? I've put in a support ticket but haven't heard back.
    12-17-13 08:31 AM
  2. pkcable's Avatar
    They are usually pretty good about getting back to people, give them time. Hopefully also our members can chime in if they have any experience in the meantime. The main developer of the company is also a member here so hopefully he will see this thread and may chime in and help.
    12-17-13 12:10 PM

Similar Threads

  1. Pocket dial on the Z10
    By derwissenschaftler in forum BlackBerry Z10
    Replies: 26
    Last Post: 06-09-14, 02:37 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 01-22-14, 05:53 AM
  3. Bricked ..Pulled Battery During Update?!
    By workinL8 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 20
    Last Post: 12-26-13, 05:47 PM
  4. Let's Put Some Pressure on HipChat!
    By xtremesniper in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 3
    Last Post: 12-19-13, 05:47 PM
  5. My take on the app situation
    By Speedygi in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 35
    Last Post: 12-19-13, 10:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD