1. edflores's Avatar
    Please HELP!!!

    I've tried everything to get to work. I've installed and unstalled about a dozen times. I've reset the permissions, I've turned the connections off and on several tims. I still get the following message: ...having trouble connecting to BB App World, Verify your network connections and try again."

    I've tried everything I can think of. I've wipe the memory. I've done alt-LGLG and so on.

    What is going on? I'm on a 8330 with Sprint, have device software 4.5. Please help, this is driving me NUTZZZ!!!!!
    08-01-09 11:51 AM
  2. coolguy78240's Avatar
    that seems to be the issue sprint 8330 with os 4.5 i just deletede it and dl the appstore client from cb
    08-01-09 12:17 PM
  3. stanmort's Avatar
    I'm having the same issues, I pulled the battery and even uninstalled and reinstalled BB Apps and it is still there.
    08-01-09 05:43 PM
  4. stanmort's Avatar
    I just noticed a new message in my messages folder. It was telling me that there was an update available. I opened it and the notification icon went away.
    08-01-09 06:26 PM
  5. jaybienweb's Avatar
    Yep, having the same problem. Hasn't worked since I've upgrade app world, and yes, I have a Sprint 8330.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-01-09 06:45 PM
  6. c1971ace's Avatar
    There seems to be an issue with the app store upgrade with pretty much all 8330 Curves.I guess Verizon users are having the same issues.I have a Sprint 8330m with the Alltel.160 OS and I am having issues as well.Apparently its not a Sprint issue but a RIM issue.You would would think that RIM's top selling phone would be able to handle this....

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-01-09 06:51 PM
  7. Mr. Orange 645's Avatar
    Its not just a Sprint problem. I have an Alltel 8330 w/ 4.5 and I'm having the same "trouble connecting".

    Very frustrating.
    08-01-09 06:53 PM
  8. moach1's Avatar
    It seems that some people with 4.5.077 are having luck by turning off connections then turning them back on after a few seconds. I have 4.5.0.131 and didnt work for me.
    08-01-09 08:09 PM
  9. OVurt#CB's Avatar
    I'm on Verizon with a 8330 and it hasn't been working since I installed the update. I've tried all the suggestions in the forum and it's still a no go.
    08-01-09 09:23 PM
  10. Directional's Avatar
    A Bell 8330 user here w/version 4.5.0.127 and I have the same problem you guys do.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-01-09 09:32 PM
  11. NinjaBunny89's Avatar
    i've got Verizon and i havent had a problem with the App World..i think you guys should go to your retailer.
    08-01-09 09:49 PM
  12. a.leah86's Avatar
    I'm having the same error message. Maybe it's an OS issue? I'm on a pearl 8130 with 4.5.131. I don't know if othe pearl users are also getting this message though.
    08-01-09 09:53 PM
  13. NinjaBunny89's Avatar
    I'm having the same error message. Maybe it's an OS issue? I'm on a pearl 8130 with 4.5.131. I don't know if othe pearl users are also getting this message though.
    i've got a Curve and the App world works for me, i'm using it now. i havent tried to DL an app yet, im looking for the one i want now..
    08-01-09 09:55 PM
  14. a.leah86's Avatar
    i've got a Curve and the App world works for me, i'm using it now. i havent tried to DL an app yet, im looking for the one i want now..
    Do you know what OS you're running? I don't remember but can curves get OS 4.6?
    08-01-09 10:14 PM
  15. NinjaBunny89's Avatar
    Do you know what OS you're running? I don't remember but can curves get OS 4.6?
    how can i check my OS? i went to the verizon site i think 4.3?
    how can i upgrade my OS?
    08-01-09 10:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD