1. INDIGO-SUPRA's Avatar
    upgraded to new version of blackberry app world this morning and icon disappeared. downloaded and rebooted and still nothing. checked all folders and nothing however its there in the application list. very frustrated as this is one of my fave apps that i often use. anyone have a fix yet cause apparently everyone is having the same problem on these forums.
    06-12-10 07:39 PM
  2. Ahmed G.'s Avatar
    maybe it's hidden. Go to the application folder then press the BB menu button and select show all.

    now look for it

    hope that helps
    06-12-10 08:04 PM
  3. wnm's Avatar
    This has been reported in other threads. I haven't seen a solution posted yet.
    06-12-10 08:22 PM
  4. INDIGO-SUPRA's Avatar
    nah i did that already and its not there. thanks for your input however.
    06-12-10 08:38 PM
  5. jshuford's Avatar
    You can install an older version...use DM to uninstall; reboot, then install through DM

    Using this technique has been reported as effective to some degree. You may have altered some of the system files during the upgrade and my not be able to perform the afore mentioned technique!
    06-13-10 12:46 PM
  6. brahmanto's Avatar
    You can install an older version...use DM to uninstall; reboot, then install through DM

    Using this technique has been reported as effective to some degree. You may have altered some of the system files during the upgrade and my not be able to perform the afore mentioned technique!
    I got the same problem. The icon is missing after upgrade.
    I will try to reload the older version (1.1.0.33) which works vs. the latest version (1.1.0.35)
    Where can I download the older version?
    Thanks
    06-14-10 07:05 AM
  7. jshuford's Avatar
    Connect your BB to the DM and remove the APP...then re install it again!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-14-10 07:08 AM
  8. Pi Guy 3.14's Avatar
    I got the notification for the update last night on my homescreen, downloaded it and the icon didn't move or disappear.
    06-14-10 08:38 AM
  9. jshuford's Avatar
    I got the notification for the update last night on my homescreen, downloaded it and the icon didn't move or disappear.
    Aren't you using .743?
    06-14-10 08:49 AM
  10. Pi Guy 3.14's Avatar
    Aren't you using .743?
    Still using .656.
    06-14-10 08:52 AM
  11. jshuford's Avatar
    I was aware of there being a problem with .743 and not .656
    06-14-10 09:00 AM
  12. Ahmed G.'s Avatar
    I got the notification for the update last night on my homescreen, downloaded it and the icon didn't move or disappear.
    as jshuford said the problem seems to be with the .743
    06-14-10 09:22 AM
  13. Pi Guy 3.14's Avatar
    Actually, it has been happening to people with all different OS's and even different phones.. soo.....

    Plus, there was no mention in this thread about the OS anyways....
    06-14-10 09:26 AM
  14. Pi Guy 3.14's Avatar
    as jshuford said the problem seems to be with the .743
    No. Apparently you guys don't read the forums as much as you think.
    06-14-10 09:30 AM
  15. wnm's Avatar
    Same here. Updated App World on .586, then updated OS to .743. No issues with App World icon.
    06-14-10 09:31 AM
  16. jshuford's Avatar
    No. Apparently you guys don't read the forums as much as you think.
    I stay within this forum as well as a relative forum at RIM!
    06-14-10 10:29 AM
  17. Ahmed G.'s Avatar
    No. Apparently you guys don't read the forums as much as you think.
    I do . . but didn't read the title on this to be honest

    Sorry Guys
    06-14-10 10:34 AM
  18. iqweezy's Avatar
    Hey guys i know im a bit late but im having the same problem,ive had it before but I cant remember how I solved it...ive tried removing it then reinstalling but it doesnt work at all...HELP!!!
    06-14-10 03:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD