1. berrypooj's Avatar
    Right so I FINALLY managed to transfer applications to my phone.

    I have a few issues:

    1) I loaded Opera Mini and got through that horrid "failed connection" issue by changing the APN settings. The browser works, however if I try to download something it tries to go through the Tzones browser and doesn't work as it says it has been unable to connect to the internet. If I try access the Tzones browser it doesn't work at all.

    2) I loaded Google Maps which installed fine, however when I go to select it, it just freezes.

    Is there a reason for all this happening?

    Just to mention, I've tried the battery pulls, I do have a data plan, I do have the device software installed etc etc.

    My APN settings are set to T-mobile UK which I believe are general.t-mobile.uk.

    Thanks for your help in advance.
    03-24-08 07:24 AM
  2. uncheels23's Avatar
    You might have to call tmo to check the apn settings

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-24-08 07:53 AM
  3. jcj1's Avatar
    if using t-mobile UK may be right but for t-mobile US it is incorrect
    03-24-08 08:00 AM
  4. berrypooj's Avatar
    The APN settings are right for T-Mobile UK.

    Update:

    Opera works as does my default browser.

    Google Maps doesn't.

    Viigo doesn't. Error message: "A problem occured when trying to create of access your account..."

    Lord help me.

    Nothing is simple with my BB.
    03-24-08 08:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD