1. BerrySky's Avatar
    Okay, so I was happy I just solved the network server connection with App World and now I have another issue...when I was archiving AP News, one of my apps, it asked me if I wanted to continue because there may be a required reboot after. I pressed cancel, so I thought it didn't archive the application. It did, however, and now when I go into "My World" in App World, the app is there, but there is nothing under it that says "Installed" or "Archived" and I cannot go into the app. Any ideas on what this is?

    Thanks!
    07-31-09 10:28 PM
  2. NinjaBunny89's Avatar
    try deleting it. go to Options, Advanced Options, Applications.
    if the App does not show up the its not installed and i think the icon should go away.
    07-31-09 10:33 PM
  3. cozmo's Avatar
    How did you solve your network connection problem? I am having the same issue.
    08-01-09 06:45 AM
  4. BerrySky's Avatar
    Go to "Manage Connections" and turn the everything off then on, restart App World. Problem Solved
    08-01-09 06:46 AM
  5. tnhrocks's Avatar
    Tried it on VZW 8330 and still nothing.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-01-09 08:38 AM
  6. lastraid's Avatar
    Check this and make sure all permissions are set to allow.

    options>advanced options>applications. When they are listed, highlight app world>menu>edit permissions. Make sure they are all set to allow.
    08-01-09 08:52 AM
  7. Scanner85's Avatar
    when mine didn't work, the first thing i did was set all permissions to allow, but it didn't help at all
    08-01-09 09:36 AM
  8. BerrySky's Avatar
    when mine didn't work, the first thing i did was set all permissions to allow, but it didn't help at all
    Ok...I wiped my device then restored it, then reinstalled App World. It loads, but I have no option to download any apps as they are "not compatible with my device or carrier". There is also a blank screen when I click categories...someone said there is a new update for this v1.1? Thanks!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-01-09 09:40 AM
  9. lastraid's Avatar
    1.1 was to release yesterday. I have yet been able to find it.
    08-01-09 10:51 AM
  10. coolguy78240's Avatar
    i am so over app world i just deleted it, and now i use cb app store.
    08-01-09 01:51 PM
  11. BerrySky's Avatar
    Does CB app store have everything or almost everything BB App World has? I.e bloomberg, quickpull...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-01-09 01:53 PM
  12. lastraid's Avatar
    Does CB app store have everything or almost everything BB App World has? I.e bloomberg, quickpull...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Some yes, some no. Best thing you can do is look.
    08-01-09 04:15 PM
  13. BerrySky's Avatar
    So, I downloaded App World again and there is no connection issue now, but when I go to "Categories" it is a blank screen, and 99% of the applications are not available on my carrier/device for download...my question is this: if they fix it, will it update OTA or will I need to download App World again?

    Thanks!
    08-02-09 09:03 AM
  14. ericaeeks's Avatar
    So, I downloaded App World again and there is no connection issue now, but when I go to "Categories" it is a blank screen
    I'm also experiencing this as well.. glad I'm not the only one!

    My boyfriend suggested that I delete the app and then download it on my computer then sync it to my phone. Has anybody tried this with promising results?
    08-02-09 09:14 AM
  15. BerrySky's Avatar
    I tried that, doesn't work as it still comes from the same source. It seems to be getting better, they must be working on it...
    08-02-09 09:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD