1. pastorz's Avatar
    Anyone else having trouble viewing or posting reviews through App World? I uninstalled, did a battery pull and re-installed App World and still cannot view (or post) reviews. This has been going on for at least a few days now. I get a pop-up saying

    There was a problem reading data from the server and BlackBerry App World must exit. Error type: 1000002"
    Tried with different apps - both ones installed on my BB and ones which are not.

    Just me?? Anyone else?
    03-22-10 10:40 PM
  2. Cyber Warrior's Avatar
    Works on my phone and you did everything I would have suggested allready...goodluck.

    Are you running any leaked or hybrid OSs?
    03-22-10 10:44 PM
  3. anon(1525371)'s Avatar
    I have the same issue. Did a uninstall/reinstall/batt pull and it worked for a day, now nothing. I dunno. And I AM running 545.
    03-23-10 12:24 AM
  4. skippy126's Avatar
    I have the same problem too...I can't figure out how to fix the error. I'm running 5.0 OS (.509) on my Bold 9000.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-23-10 12:44 AM
  5. pastorz's Avatar
    Using 5.0.0.536 on a 9700. I get the error message, and when I click "ok" App World closes down. Doesn't affect browsing or downloading new apps - only accessing reviews.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-23-10 07:59 AM
  6. CharredPC's Avatar
    This is a known bug with any newer BB OS (likely everything .5xx). Hopefully now that .545 has become official, AppWorld will be updated to fix this glitch.
    03-23-10 08:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD