1. taylor2889's Avatar
    keep getting an error message saying that it is having trouble connecting to the server and to check my network settings ???
    10-28-09 10:31 AM
  2. taylor2889's Avatar
    anyone? anyone? lol
    10-28-09 10:45 AM
  3. RushTheBus's Avatar
    I just installed mine...im hooked up to wifi but i saw the data bars moving...weird...

    Ill update you in a second.
    10-28-09 10:46 AM
  4. RushTheBus's Avatar
    Mine works...maybe because im on wifi? But im still a bit confused if the phone defaults to wifi for data...

    Anyhow, maybe a battery pull and re-attempt?
    10-28-09 10:47 AM
  5. taylor2889's Avatar
    awesome thanks.... ya its weird as soon as i go into blackberry app world it says theres an problem communicating with the server
    10-28-09 10:47 AM
  6. taylor2889's Avatar
    ya good call maybe ill try that
    10-28-09 10:49 AM
  7. Celtics8's Avatar
    Hey guys I had the same problem, during wifi fixed it, hopefully a bug they can fix @)
    10-28-09 11:13 AM
  8. aradill's Avatar
    My connected and worked through 3G without issue. I am having browsing issues though.
    10-28-09 11:14 AM
  9. myotherbrotherdarrell's Avatar
    Mine works...maybe because im on wifi? But im still a bit confused if the phone defaults to wifi for data...

    Anyhow, maybe a battery pull and re-attempt?
    Do you get poor data reception where you are? Maybe it defaults to WiFi if it can't get a normal data connection?
    10-28-09 11:31 AM
  10. taylor2889's Avatar
    mine still isnt working after battery pull, tried it without wifi and through 3G i have 3 bars so that should be plenty.
    10-28-09 01:14 PM
  11. alandavissc's Avatar
    I've had no problems with App World when I've used it.
    10-28-09 01:17 PM
  12. taylor2889's Avatar
    well i just got to it, i had to disable wifi and then go into it, idk something doesnt seem right about that.
    10-28-09 01:22 PM
  13. aguiar0016's Avatar
    installing right now while connected to wifi
    10-28-09 01:22 PM
  14. taylor2889's Avatar
    uhh well i guess i got one of those wifi issue phones lol. awesome
    10-28-09 01:24 PM
  15. aguiar0016's Avatar
    uhh well i guess i got one of those wifi issue phones lol. awesome
    mine worked flawlessly. it's actually the fastest i've seen app world move. lol
    10-28-09 01:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD