1. laurah2215's Avatar
    Hey, all. Ran into a problem. I re-installed . 600 OS and I can't open Email Management. When I try to, I get the message "Unable to open email set up application. Please contact wireless service provider." After an hour on the phone with my wireless service provider, I'm two steps backward. I've tried deleting service books, re-registering with the network and everything. I'm thinking it's the app itself. Anyone have an OTA of the latest Email App? I would insert the cods into the java folder (and may have to) but I've spent so much time switching OSs today that I'm tired of it! Thanks in advance.
    07-29-11 06:06 PM
  2. Phill_UK's Avatar
    I just posted it here... http://forums.crackberry.com/blackbe...0/#post6523869
    07-29-11 06:14 PM
  3. Dave80's Avatar
    Email Setup Application v6.11.0516.1613. Email Setup Application v6.11.0516.1613 [OS6+] - Downloads - BBH-Plus Forums

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-29-11 06:25 PM
  4. laurah2215's Avatar
    Thanks for your help, guys. The first download failed and the second one did not eliminate the problem. I'm going to try to reload the OS.
    07-29-11 06:31 PM
  5. Phill_UK's Avatar
    Try this Laurah... open your BB browser and type in http://telus.blackberry.com/rest/EmailClient/

    This will download your carrier's latest email setup app.
    07-29-11 06:37 PM
  6. laurah2215's Avatar
    Thanks, guys. Reloaded OS and now Email Set Up works normally (apparently).
    07-29-11 07:22 PM
  7. Phill_UK's Avatar
    Glad you're sorted again Laura

    I had pretty much the same experience with those .638 cods, and ended up downgrading back to .600
    07-29-11 07:49 PM
  8. Cheffdoggy's Avatar
    Thanks man this work big time for me. I replace the existing file email app files and I was good to go.
    08-16-11 11:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD