1. mckillio's Avatar
    Whenever I try and press "tweet" or "reply" nothing happens. My account is working and I can post on the website.

    Any ideas? I have not tried uninstalling and reinstalling and I don't want to if I don't have to.
    06-24-10 08:17 PM
  2. UnityDivides's Avatar
    Not having any trouble here. I just posted a tweet to test it. It went through immediately and showed up in my timeline.

    Try a battery pull? I have no idea why that would help, but you just never know.
    06-24-10 11:52 PM
  3. blackberry3030's Avatar
    No problems here. Works fine
    06-24-10 11:54 PM
  4. mmcapone's Avatar
    I was getting a few errors yesterday late in the day when trying to Tweet. And everything was running SLOWWWW. My guess is it had something to do with the weather we were having here in Philly... All good now though.
    06-25-10 06:12 AM
  5. kolonji's Avatar
    I got one tweet notification that will not go away... Any ideas?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-25-10 06:16 AM
  6. mmcapone's Avatar
    Battery Pull?
    06-25-10 07:37 AM
  7. bjack56's Avatar
    I got one tweet notification that will not go away... Any ideas?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    It's not the "Welcome to t4bb" DM, is it?
    06-25-10 08:14 AM
  8. mckillio's Avatar
    I got one tweet notification that will not go away... Any ideas?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Hit men and then scroll all the way up to the top, you should see a notification somewhere. DM or @reply/mention most likely.
    06-25-10 11:56 AM
  9. kolonji's Avatar
    DM it was.. I guess you have to delete it to make it go away.. Thanks all.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-25-10 12:57 PM
  10. mckillio's Avatar
    Glad we could help. I reinstalled twitter and I am still having the same issue. Not impressed RIM.
    06-27-10 12:50 PM
  11. Zeroman_'s Avatar
    I've been having issues with posting pics...it just won't post them even after a successful confirmation....ugh

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-27-10 01:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD