1. Koekiemonster's Avatar
    Recently I noticed that the Hub isn't updating in the background. I get no notifications of any of my e-mail accounts. I have emptied the cache of both the Hub and BlackBerry Hub services. Any other ideas, apart from deleting everything and the painstaking setting up of everything?
    09-11-18 05:19 AM
  2. scrannel's Avatar
    I noticed that yesterday, but now it's back to normal. Why? Only the shadow knows.
    09-11-18 09:31 AM
  3. Koekiemonster's Avatar
    I solved it, at least for me. I changed the refresh interval for all e-mail accounts and everything works now... strange...
    09-11-18 01:29 PM
  4. ashish_BB's Avatar
    I solved it, at least for me. I changed the refresh interval for all e-mail accounts and everything works now... strange...
    Is it holding good still? I am facing the same issue with Hub, email notifications and App Updates in PlayStore. All stops on its own and won't update till I restart the device. Once restarted, it will work fine for a while and then back to square.
    09-16-18 07:37 AM
  5. Koekiemonster's Avatar
    Yes, the hub is still working like it should 🙂
    09-16-18 11:20 AM

Similar Threads

  1. no speech to text since Oreo update, Keyone
    By mushmouser in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 11-09-18, 07:11 AM
  2. No visual voice-mail since Oreo update on KEYone
    By mushmouser in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 09-29-18, 08:22 PM
  3. Settings Moved in Oreo - Not sure where to go
    By sqlt in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 2
    Last Post: 09-12-18, 08:39 PM
  4. update issue
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-12-18, 11:22 AM
  5. Battery drain and syncing email on HUB
    By 66sven in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-18, 07:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD