1. mikeweb2000's Avatar
    for some reason a few weeks ago, my work emails that have an embedded spreadsheet image is not loading fully. usually a portion loads, then there is a link below that says "show entire message". after clicking on that, the entire spreadsheet would load. now for some reason that link no longer shows and only a small portion of the embedded image loads. I deleted the email account and re-added, that didn't work. I did a factory reset on the phone and it fixed it! but only for 1 day, then the same problem came back. I did not change any settings to cause it to go away. any feedback?
    09-08-17 04:40 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Did you check the obvious.... enable it in the Hub email settings?
    09-08-17 05:37 PM
  3. mikeweb2000's Avatar
    Yes, I have checked all the settings. for some reason the ability to "show entire message" just stopped. I didn't turn off the phone or change any settings when I noticed it gone. it was fine in the morning, then changed in the afternoon. same thing that happened a few weeks and factory reset was the only fix I found, but even that doesn't last long.
    09-08-17 08:56 PM

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 07-09-18, 10:36 AM
  2. When composing an email and sending it auto creates a draft email. Why?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Mobile Support
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-18, 03:21 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-20-17, 03:26 AM
  4. Keyone or Dtek60
    By olga421 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 09-17-17, 12:48 AM
  5. Screen issue with KeyOne but not idea what this is....
    By SenorPistachio in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 9
    Last Post: 09-13-17, 11:08 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD