1. Drael646464's Avatar
    Really weird. I uninstalled link and blend. Then re-installed them both. Then under windows update, it told me there was some "blackberry net" update", I clicked it, and suddenly link works again.

    Did Microsoft fix the problem? Did blackberry? Where did this late 2016 "Blackberry Net" update come from?

    Its called

    "BlackBerry - Net - 3/23/2016 12:00:00 AM - 1.0.0.38"

    I'm the latest, most updated anniversary edition of Windows 10 pro.
    03-29-17 12:09 AM
  2. Drael646464's Avatar
    Just did a new backup of my phone. Also managed to fix the android runtime issues with 10.3.2 by updating just the android.shell and sys.android to 10.3.3 (can properly uninstall via cobalt google ID now)

    I've got stuff on there like tinder, google maps, loads of modded apps, so super cool to back it all up.
    03-29-17 12:11 AM
  3. Drael646464's Avatar
    Found out this was an update to the teethering driver for windows, released last year.

    Probably this was before BB decided to ditch bb10. Seems like if you have the updated tethering driver, it all works good as new. You just have to uninstall, reinstall, and have windows set to update other software (and maybe manually trigger it, and maybe have the latest windows everything).

    You don't seem to be able to manually download the driver from somewhere. That would be a cool thing for all the people with BB link troubles!

    BlackBerry - Net 1.0.0.38

    huh.
    03-29-17 08:38 AM
  4. Ginowine's Avatar
    Nicely done for Windows10 support.

    Posted via CB10
    03-29-17 06:15 PM
  5. dualpassport's Avatar
    Following the most recet Windows 10 update,i had to uninstall and the reinstall Link. It is now working well

    Posted via CB10
    CrackPriv likes this.
    03-30-17 06:13 AM
  6. RJGnyc's Avatar
    Does anyone know if this solution will work for older models, like a BB Q10 running OS 10.3.2.2530 ?
    Also, is there a site where earlier OS or BB Link releases are available?
    BlackBerry is silent on this topic, and I think I misplaced my super ultra secret Skull and Bones password.
    inznet likes this.
    06-28-17 12:11 AM
  7. inznet's Avatar
    This worked for my Classic running OS 10.3.3.1463 but I also deleted all Blackberry/RIM entries on my Win 8.1 PRO using regedit.exe and deleted all "Blackberry/RIM" folders in Program Files(x86) after Link was uninstalled/reboot/re-install/reboot. Thanks for the post, I have been trying to fix this problem since it broke earlier this year.
    07-17-17 03:46 PM
  8. CrackPriv's Avatar
    Following the most recet Windows 10 update,i had to uninstall and the reinstall Link. It is now working well

    Posted via CB10
    I did it a few days ago. It works!
    07-17-17 04:21 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-06-17, 12:47 AM
  2. Samsung S8 & S8 + V/S BB KeyOne
    By Linto988 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 49
    Last Post: 05-05-17, 12:11 PM
  3. Keyone software support from BB?
    By paul g3101 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 04-05-17, 09:30 AM
  4. just update 10.3.3.1435
    By hoongji in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 03-30-17, 10:09 PM
  5. Replies: 10
    Last Post: 03-30-17, 10:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD