1. jason.woodisgood's Avatar
    Ok, I know Link has many issues and I gave up long ago with trying to sync my contacts with outlook but I do have to admit that Link has worked perfect for copying all my pics, vids, docs, etc to my windows 7 pc until a couple days ago.

    All of a sudden Link will not copy my pictures over. Vid's, docs still work perfect...just pic's are the problem. when I try to copy manually I receive the attached message and when I click on "Synced Media" the wheel just keeps turning like the other attached pic.

    I reloaded Link but no success.

    Please help,

    Thanks,
    Link Not Syncing Pictures-27-09-2014-8-50-35-pm.jpg
    Link Not Syncing Pictures-27-09-2014-8-35-23-pm.jpg

    Posted via CB10
    09-28-14 12:06 AM
  2. jason.woodisgood's Avatar
    I still can't get this working again.

    Anybody help?

    Posted via CB10
    10-01-14 10:25 PM
  3. jason.woodisgood's Avatar
    Still having this problem. Anyone with a solution?

    Posted via CB10
    06-07-15 08:16 AM
  4. misterabrasive's Avatar
    Still having this problem. Anyone with a solution?

    Posted via CB10
    I had this problem the other day. Link usually works just fine, but this sync issue popped up out of the blue. I had to unplug the phone from the computer and let it reconnect a couple of times. Then it just started working again.

    Posted with my Z10 on Verizon 10.2.1.3253
    06-21-15 05:55 PM
  5. senortabasco's Avatar
    I have the same problem (and had it several times before).After some disconnecting of device (physically and in LinkSoftware) it seems to work again, but only a few syncs later out of the blue same issue came up. Connecting via WiFi or USB makes no difference. Strangely it only appears with syncing Pictures. Music does work perfectly via playlists.
    Since several weeks of trying, reinstalling reconnecting, etc. I gave up. Now I copy my Pictures to Device by using Windows Explorer manually.

    My Device: BB Classic with OS 10.3.1.1779
    PC`: Windows 8.1
    06-28-15 04:04 PM
  6. ramsrule45's Avatar
    I have the exact same issue. Have uninstalled and reinstalled Link and no difference. it wont let me re-sync the relationships either.
    07-30-15 04:25 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-02-14, 01:11 AM
  2. Taking pictures with Passport a lot of red
    By byex in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 09-30-14, 12:25 PM
  3. Not a business user, but love BlackBerry who else?
    By RapsFan1981 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 25
    Last Post: 09-29-14, 12:57 AM
  4. Wifi not working
    By junny89 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-14, 11:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD