1. Jawbone220's Avatar
    I'm at a loss... Link ruins my computer whenever it does a backup or a restore! I built my pc top of the line about 1 year ago. 8 core proc, 16gb ram, 3gb vid card, amd 990fx north bridge. This is on windows 7 64bit ultimate.

    No other app even moderately affects my computer. I can run several high end games simultaneously while streaming music and running videos, etc. (Obviously not practical, just comparative tests) yet when running a backup or restore with link, I can't even type this forum post without waiting for it to catch up! I can't watch videos or even play music without it skipping. It's terrible.

    The only thing I can think of is it's something to do with my USB host controller. It's through a USB 3.0 port.

    Does anyone have any ideas? I'm at a loss. Oh, also, yes I chose to build my computer using an AMD build, no I don't need to hear the Intel fanboy nonsense about how theirs is better. I'm looking for actual help. Please and thank you
    01-23-14 02:00 AM
  2. zocster's Avatar
    It is a known issue with USB 3. Just keep checking for updates. Or use a Lowe specced machine for BB use. And other development needs. I use older laptop for all my note 3, Z, and 9900.
    Jawbone220 likes this.
    01-23-14 02:16 AM
  3. daveycrocket's Avatar
    That's interesting as ii thought USB 3.0 was backward compatible.
    01-23-14 07:03 AM
  4. Jawbone220's Avatar
    Fair enough, Zocster. Thank you! Makes me feel a tad better it's not just my machine. Much appreciated.

    Posted via CB10
    01-23-14 07:53 PM
  5. Deadmunny's Avatar
    Just checking here my computer it actually hangs it up and my desktop icons do not come up....so bad I have to restore from before the BlackBerry link was installed so I am really skittish about re installing it...i have a 8gb ram, Quad core AMD, SSD with USB 3.0 running win 7 Ultimate

    Can someone explain about the USB 3.0 issue?


    Thank You

    Digicel Jamaica Official10.2.1.1925 release
    02-01-14 08:21 AM

Similar Threads

  1. PLEASE Help I need to find my MEP key to unlock my Z10
    By Harnam Badwal in forum BlackBerry Unlocking
    Replies: 3
    Last Post: 01-26-14, 08:02 PM
  2. my playbook is crashing.
    By nosharing in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-14, 03:02 PM
  3. I keep losing my WhatsApp messages - says media card isn't in
    By SwordfishDiehard in forum BlackBerry Curve 9370/9360/9350
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-14, 09:52 AM
  4. PLEASE Help I need to find my mep key to unlock my z10
    By Harnam Badwal in forum BlackBerry Z10
    Replies: 0
    Last Post: 01-22-14, 11:09 PM
  5. Problem with sound with 1925 on my Z30
    By randomroyalty in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-14, 08:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD