1. blockbuy's Avatar
    Have 1.1.0.33 installed yet link s says I have an update available - so I run it. Says do I want to repair or delete. I choose repair and off it runs and installs just fine.
    Stop it, reboot system for good measure, restart link and the bleedin update splat is still there!

    Anyone else?

    Windows 8

    Posted via CB10
    05-24-13 12:14 PM
  2. jrohland's Avatar
    I don't know what 1.1.0.33 is. What do you see when you check for OTA updates under Settings? Also, what do you see if you open something you can type in, like composing a TXT for example and type myver followed by the space bar? It should show your model and OS version.
    05-24-13 12:19 PM
  3. blockbuy's Avatar
    Eh? Link runs on the pc.

    Posted via CB10
    05-24-13 12:29 PM
  4. jrohland's Avatar
    I know. I want to see if your phone and carrier think you need an update. Link obviously thinks you need an update but do you actually need an update? If OTA says no, you can just ignore Link with respect to the update.
    05-24-13 02:02 PM
  5. BCMike's Avatar
    Here's what I'm seeing. I have Link on two Win7 devices. I originally installed 10.1.0.238 onto a Q10 one device 1 and every time I connected the phone to device 2, it's Link would give me the "{Splat} Software Update Available" notification but the update available was 238. This morning I installed 273 to the phone using device 2 and now Link on device 1 gives me the dreaded "{Splat} Software Update Available" notification and...you guessed it...the update available is 273. This tells me that Link isn't properly reading the phone and only knows what's happened via it's device-specific portal. This seems like a brutally novice oversight by RIM. Why am I not surprised.
    05-25-13 01:42 AM
  6. blockbuy's Avatar
    Nah your missing it still - Link says there's an update to Link available not the phone.
    05-25-13 06:17 AM
  7. TheHK's Avatar
    I have the same issue as OP. Links seems to want to update itself even with the latest software

    Posted via CB10
    05-25-13 06:33 AM
  8. BCMike's Avatar
    Gotcha now Blockbuy. I only got into Link a couple weeks ago when I moved to the Q10. I'm running 1.1.0.37 and not yet to see a link update. I'm running Win7 and have the "automatically download updates..." box checked. Have you tried going to BB, downloading the 37 installer and loading it directly? I suspect getting the program to 37 is the issue.
    theSteve likes this.
    05-25-13 10:23 PM
  9. blockbuy's Avatar
    Yeah thinking about deinstalling and doing a clean install.
    Cheers for that :-)

    Posted via CB10
    05-26-13 05:14 AM
  10. theSteve's Avatar
    Have you tried going to BB, downloading the 37 installer and loading it directly? I suspect getting the program to 37 is the issue.
    I was having this same issue. This worked for me.

    Downloaded Blackberry Link (v 1.1.0.37) from the blackberry website and installed that, instead of using the built-in "update" option.

    Didn't have to uninstall link first. Cheers BCMike.
    05-30-13 07:41 PM

Similar Threads

  1. Keep showing me a notification
    By mapol2000 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-13, 12:36 PM
  2. My 9930 is telling me I have a software update
    By donnation in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 3
    Last Post: 10-30-11, 01:26 PM
  3. my phone shows me i have 3 email
    By X_RUNNIN in forum BlackBerry Storm
    Replies: 10
    Last Post: 04-30-09, 09:58 PM
  4. just updated to .124 and it keeps telling me i have to update?
    By dvigue in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 3
    Last Post: 03-28-09, 11:10 AM
  5. way to have bb keep alerting me i have an un opened message
    By mdjst5 in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 6
    Last Post: 01-21-09, 06:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD