1. FlexQ's Avatar
    Hi People,

    I am experiencing issues with link, and i have been reading a heck of alot of threads about issues regarding link and wifi.
    So can we try to put down som cold facts about our systems, and maybe see some kind of pattern.

    To adress this issue i have tried:

    Disabling windows firewall
    Disabling Avast - the whole sha-bang
    Rebooting PC
    Reinstalling Link
    Rebooting phone
    Verified BBlink service is open in windows firewall
    Verified that they are on the same workgroup.
    Verified that i cannot see the server in the fileadministrator tool (it is in the menu behind the button in the bottom left corner) but says "Offline".
    Disabled firewall in my Zyxel P-2601HN-F1.
    Backup via. usb at first to get the unit recognized by the system.

    My system consists of:
    windows 7 sp1
    BBLink 1.1.37
    Z10 10.1.0.1762 - On a STL100-2

    but in BBlink, it still says "Searching for devices assosiated with Blackberry ID (email@me.com)

    Can anyone contribute, or even say something i can try other that what i already have tried?
    05-20-13 07:42 AM
  2. rizdragon's Avatar
    i too have tried all this and also tried uninstall and clean the registry and the installed drivers via device manager. but still no luck, i see the pc but the page is blank on my phone...

    i'm using Win XP Professional SP3
    OS 10.1.0.1720 (official release)
    Link version 1.1.0.37
    05-25-13 08:48 AM
  3. mkelley65's Avatar
    Hi People,

    I am experiencing issues with link, and i have been reading a heck of alot of threads about issues regarding link and wifi.
    So can we try to put down som cold facts about our systems, and maybe see some kind of pattern.

    To adress this issue i have tried:

    Disabling windows firewall
    Disabling Avast - the whole sha-bang
    Rebooting PC
    Reinstalling Link
    Rebooting phone
    Verified BBlink service is open in windows firewall
    Verified that they are on the same workgroup.
    Verified that i cannot see the server in the fileadministrator tool (it is in the menu behind the button in the bottom left corner) but says "Offline".
    Disabled firewall in my Zyxel P-2601HN-F1.
    Backup via. usb at first to get the unit recognized by the system.

    My system consists of:
    windows 7 sp1
    BBLink 1.1.37
    Z10 10.1.0.1762 - On a STL100-2

    but in BBlink, it still says "Searching for devices assosiated with Blackberry ID (email@me.com)

    Can anyone contribute, or even say something i can try other that what i already have tried?
    Have you set up the BBID on the device yet?
    05-29-13 07:36 AM

Similar Threads

  1. Getting to the bottom of the random rebooting issue!
    By BannedForNoReason2 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 986
    Last Post: 07-10-13, 02:41 PM
  2. Getting to the bottom of a page
    By dimm0k in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 01-24-13, 10:16 AM
  3. Getting to the bottom of: Bridge functionality on OS 2.0
    By ClassyBOLD in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 41
    Last Post: 11-20-11, 05:35 PM
  4. quickly get to the top of list in Email
    By diginet in forum BlackBerry Storm
    Replies: 7
    Last Post: 12-05-08, 01:43 AM
  5. My 'Find' Field moved to the Bottom of screen
    By CDEJMcCann in forum BlackBerry Curve 83xx
    Replies: 0
    Last Post: 04-19-08, 10:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD