1. GWooster's Avatar
    Until this morning I could listen to songs on YouTube on my BlackBerry leap browser while writing email or clearing messages on the hub, i.e. even when it was not the active window.
    But now, with no other changes whatsoever, it's suddenly stopped working correctly. If I minimise the YouTube window or even lock the screen, the clip stops playing. Any ideas what I might do correct this?
    04-18-17 01:04 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    There is no real fix. Sometimes it works.. other times it won't. Some people blame YouTube. Some people blame BlackBerry 10. It is what it is.
    04-18-17 01:11 PM
  3. jamesand313's Avatar
    So I tried everything and this is the solution that finally worked for me!

    Turn off block pop-up
    Clear cookie, history
    Go to youtube
    Play something
    Turn on block pop-up

    Posted via CB10
    04-18-17 06:31 PM
  4. black-dash's Avatar
    Just realized mine does this as well, about 5 minutes ago. I am using a Z10 though.
    04-18-17 06:33 PM
  5. GWooster's Avatar
    Tried this, and it worked like a charm! Thanks a ton, jamesand313!!
    04-18-17 11:47 PM
  6. ChrisLeNeve's Avatar
    This really sucks. I hate it. Youtube's fault

    Posted via CB10
    05-01-17 01:42 PM
  7. jimmy zamalot's Avatar
    Until this morning I could listen to songs on YouTube on my BlackBerry leap browser while writing email or clearing messages on the hub, i.e. even when it was not the active window.
    But now, with no other changes whatsoever, it's suddenly stopped working correctly. If I minimise the YouTube window or even lock the screen, the clip stops playing. Any ideas what I might do correct this?
    I blame Google, because the background play works on other websites still, think cause Google is pushing "Google red" when we bb10 users already had that feature, I swear I feel like there's a war out against bb10
    05-09-17 07:41 PM
  8. mh1983's Avatar
    Until this morning I could listen to songs on YouTube on my BlackBerry leap browser while writing email or clearing messages on the hub, i.e. even when it was not the active window.
    But now, with no other changes whatsoever, it's suddenly stopped working correctly. If I minimise the YouTube window or even lock the screen, the clip stops playing. Any ideas what I might do correct this?
    Use desktop mode.

    Posted via CB10
    05-21-17 02:30 PM
  9. JPD404's Avatar
    Only clear cookies and problem resolved. Re do every time it fails. It seems there was a change on the YouTube side, not BB10.

    Posted via CB10
    jimmy zamalot likes this.
    05-23-17 10:37 PM

Similar Threads

  1. Youtube stopping when minimized :/
    By Ralf Sigfridsson in forum BlackBerry Passport
    Replies: 23
    Last Post: 07-30-17, 02:23 PM
  2. YouTube via browser with the screen off
    By cbfan123 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 04-20-17, 08:11 AM
  3. Why not asking to pay for maintaining Whatsapp on BB10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 28
    Last Post: 04-19-17, 02:03 PM
  4. Activesync not working on HUB+ running on Nougat?
    By ZSherifff in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 04-19-17, 05:02 AM
  5. Can't Play Large Youtube Videos
    By gfshoutx in forum BlackBerry Classic
    Replies: 3
    Last Post: 04-18-17, 09:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD