10-12-17 02:13 AM
69 123
tools
  1. anon(9673419)'s Avatar
    It will be a bargain in 6-12 months when the price drops drastically no different then when the priv was released. The hype will die down.

    Posted via CB10
    09-17-17 02:39 PM
  2. Kommandant's Avatar
    Best of luck!

    Posted via CB10
    THX
    09-17-17 04:03 PM
  3. elfabio80's Avatar
    Well, I run the autoloader to one of my Leap and I faced the same issue. There must be something broke in these autoloaders. I tried to install them other two times, since the first time my keyboard was unbelievable buggy. System was running pretty high!!

    In my second Leap I run the version 10.3.2 and everything runs perfectly.

    Alles Gute für deine Operation!!

    Posted via CB10
    09-18-17 12:23 AM
  4. Kommandant's Avatar
    Well, I run the autoloader to one of my Leap and I faced the same issue. There must be something broke in these autoloaders. I tried to install them other two times, since the first time my keyboard was unbelievable buggy. System was running pretty high!!

    In my second Leap I run the version 10.3.2 and everything runs perfectly.

    Alles Gute für deine Operation!!

    Posted via CB10
    Danke dir

    And yes I think the Autoloader or the new OS are not perfect for the Leap. I try now the OS 10.3.3.2163

    Posted via CB10
    09-18-17 12:42 AM
  5. Kommandant's Avatar
    So, i try 10.3.3.2163 and 10.3.3.2049 - the Problem is still there.
    I think 10.3.3. is not 100% compatible with the Leap. It hits the CPU hard to over 53% every time when i switch to the Hub and Back to the Homescreen. When i have many Apps open (BBM, Picture, Weather) then its totally slow.

    I give up :/
    09-18-17 02:58 AM
  6. Kommandant's Avatar
    I have news.

    I think the issue is trigger by the HUB.

    I make a security swipe two times on a day. And after this my Leap runs smooth without errors.

    I install all my apps and nothing happens. My Leap runs smooth.

    Then I add my Cloud sync with the calendar and contacts. BAM

    Everytime I swipe to the HUB to see my next Event, I swipe back and the laggy slow issue is back.

    I think the HUB would check the calendar events everytime when I swipe to it.

    My sync Intervall is manuell.

    But now, when I delete my Cloud Sync the Problem is still there.

    The HUB or the PIM Service. I don't know.

    Cheers

    Posted via CB10
    09-24-17 01:12 PM
  7. Kommandant's Avatar
    Disagree. I think it's a bargain.
    Hello guys. Just for the Info.

    I get a new Leap from Telekom. The Support says my old device has a hardware issue. Ok. But.

    Now my new device with OS 10.3.2 has the same problem I getting crazy hahaha

    I check all my apps. All my accounts. But nothing happens.

    Can the Sim Card brings the problem? I used a nano Sim with adapter.

    I heard a lot of things that sometimes Sim cards making problems.

    But now. I use the Leap. I accept the issue -.-

    Posted via CB10
    10-09-17 09:35 AM
  8. elfabio80's Avatar
    I think is maybe the problem related to the cloud sync, as per your last message in September?

    Posted via CB10
    10-09-17 01:06 PM
  9. Kommandant's Avatar
    I think is maybe the problem related to the cloud sync, as per your last message in September?

    Posted via CB10
    I sync my cloud only manually. I don't believe that's the problem. Mmmhhh....

    Posted via CB10
    10-09-17 01:18 PM
  10. elfabio80's Avatar
    Which app did you install? Did you download any android app? Are you using the amazon store app?

    Posted via CB10
    10-09-17 02:54 PM
  11. elfabio80's Avatar
    BTW I used the nano Sim with a micro adaptor for six months and I never faced any problem in my Leap (Ortel Mobile...I am also in Germany) .

    Posted via CB10
    10-09-17 02:56 PM
  12. Kommandant's Avatar
    Which app did you install? Did you download any android app? Are you using the amazon store app?

    Posted via CB10
    No. I don't use it. I use all the same apps than on my classic. My classic have no issues.

    After a wipe and reinstall with an autoloader, my leap has the problem too. Only bb10 apps. No android app runs in the background

    Posted via CB10
    10-09-17 03:31 PM
  13. Kommandant's Avatar
    BTW I used the nano Sim with a micro adaptor for six months and I never faced any problem in my Leap (Ortel Mobile...I am also in Germany) .

    Posted via CB10
    Ja ich dachte erst an den Adapter aber das ist nicht das Problem :/ Kanns mir einfach nicht erklären...
    10-09-17 03:33 PM
  14. elfabio80's Avatar
    Which apps do you have installed? Did you de-select the option "run in background" and " use when icon is reduced"(i am not sure if in settings it is so translated....my BB language is italian)?

    Posted via CB10
    10-10-17 12:01 AM
  15. Kommandant's Avatar
    Which apps do you have installed? Did you de-select the option "run in background" and " use when icon is reduced"(i am not sure if in settings it is so translated....my BB language is italian)?

    Posted via CB10
    Every app doesn't run in the Background.

    I install and delete every app step by step. Also my mail accounts and cloud. Nothing happens

    Posted via CB10
    10-10-17 01:34 AM
  16. elfabio80's Avatar
    BTW, which cloud sync are you using? I use One Drive, but I set it on pause, in order to save batteries. My photo are not saved in Cloud.

    Posted via CB10
    10-10-17 11:41 AM
  17. Kommandant's Avatar
    I solved the issue. I sold my Leap over and out.

    Posted via CB10
    10-10-17 12:24 PM
  18. Silverpassport4life's Avatar
    I solved the issue. I sold my Leap over and out.

    Posted via CB10
    Lol so did i..got 100 for it...replaced it with the Blackberry passport SE..best decision I ever made!

    Posted via CB10
    elfabio80 likes this.
    10-12-17 01:17 AM
  19. Kommandant's Avatar
    Lol so did i..got 100 for it...replaced it with the Blackberry passport SE..best decision I ever made!

    Posted via CB10
    I use my classic again till it die

    Posted via CB10
    10-12-17 02:13 AM
69 123

Similar Threads

  1. General BlackBerry OS question.
    By RJanney in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 09-26-17, 01:08 PM
  2. Diffrence in BB ID after 25.09.2017
    By Ruslan Gasimli in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-17, 09:16 PM
  3. Question...why no BlackBerry file manage?
    By baspeed in forum BlackBerry Android OS
    Replies: 7
    Last Post: 09-25-17, 02:06 PM
  4. Does Blackberry Manager Work on Pixel XL running Oreo?
    By SnaggleFoot in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-17, 07:39 PM
  5. Why my BlackBerry z10 after shutdown immediately trun on and turn off?
    By vamsidhar somavarapu in forum BlackBerry Z10
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-17, 04:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD