07-15-17 05:06 PM
30 12
tools
  1. antonrr's Avatar
    Im noticing the fingeprint slow issue as well. It's odd. I'm confident the next update will resolve this. Phone is still very fast though. I am on AAL682 as well with a EU version being used on AT&T.
    07-11-17 01:17 AM
  2. antonrr's Avatar
    I think Cache might have fixed it. Had 2GB
    07-11-17 01:23 AM
  3. whatsever's Avatar
    I had the same problems that is was slow, also the hub and other stuff . So I waited for a day and it turns out that I decided to reinstall the os. This was a good and it runs normal now.
    07-11-17 04:14 AM
  4. paperplanes7's Avatar
    I had the same problems that is was slow, also the hub and other stuff . So I waited for a day and it turns out that I decided to reinstall the os. This was a good and it runs normal now.
    for future reference, how did you go about reinstalling the OS ?
    07-11-17 01:59 PM
  5. antonrr's Avatar
    Update on mine - app cache didn't fix it. Still very slow waking up sometimes. Hopefully the next software update resolves. Not a huge deal
    07-15-17 05:06 PM
30 12

Similar Threads

  1. Replies: 32
    Last Post: 08-22-17, 09:12 PM
  2. What am I doing wrong in setting up fingerprint unlock on keyone?
    By Harrisfarms in forum BlackBerry Android OS
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-17, 08:04 PM
  3. Why doesn't the Keyone catch the wifi automatically like the dtek?
    By Larry Mojumdar in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-17, 10:40 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-25-17, 10:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD