08-13-17 04:44 PM
60 123
tools
  1. jamesand313's Avatar
    Hello Team,

    I want to do a a roll call for all Sprint users with the KeyOne. Let me know if you are with Sprint and everything is working fine with the KeyOne including being able to use mobile data without WiFi being connected. Some of us are having mobile data issues and not being able to use apps and the Internet without WiFi being connected (and not able to use MMS) so I just want to know who has no problems so us users who do have problems can possibly fix our situation by learning your settings and process because the idiots at Sprint have no clue. Thanks so much!

    Posted via CB10
    FF22 and SoCalBIGmike like this.
    07-22-17 10:12 AM
  2. AgEz34's Avatar
    Morning,
    I have Sprint & aside from speaking to cust service to have them assist with the activation of my keyone, I haven't had any data issues so far. I'm in Queens NY, if that helps. The only issue I've had so far is sending gifs via mms & it saying "too big". That's about it.
    07-22-17 10:28 AM
  3. Hardcore Legend's Avatar
    Activated Sprint Keyone on Tuesday.
    Cellular data only works on Twitter and sites previously visited.
    No MMS.
    Spent over 12 hours on support with Sprint/Blackberry.
    Tried new SIM.
    As of Saturday, still no data working off wifi.
    07-22-17 10:29 AM
  4. Hardcore Legend's Avatar
    Morning,
    I have Sprint & aside from speaking to cust service to have them assist with the activation of my keyone, I haven't had any data issues so far. I'm in Queens NY, if that helps. The only issue I've had so far is sending gifs via mms & it saying "too big". That's about it.
    What APN are you on?
    07-22-17 10:30 AM
  5. antonrr's Avatar
    So my buddy has Sprint and is dirt poor and I want to buy him a KEYone as a birthday present. Anyway to do this full retail online without buying a plan? He already has a contract and no phone. Stores don't have it yet...
    Kaizerin likes this.
    07-22-17 10:35 AM
  6. AgEz34's Avatar
    What APN are you on?
    X.ispsn
    So my buddy has Sprint and is dirt poor and I want to buy him a KEYone as a birthday present. Anyway to do this full retail online without buying a plan? He already has a contract and no phone. Stores don't have it yet...
    07-22-17 10:41 AM
  7. Hardcore Legend's Avatar
    X.ispsn
    What information is inside the APN settings? Is the MMS populated?
    07-22-17 10:43 AM
  8. jamesand313's Avatar
    Morning,
    I have Sprint & aside from speaking to cust service to have them assist with the activation of my keyone, I haven't had any data issues so far. I'm in Queens NY, if that helps. The only issue I've had so far is sending gifs via mms & it saying "too big". That's about it.
    Wow. You're on the APN that sucks for us. What all did they have you do when you called and activated it? Last time I activated it myself. I'm just going to take it in or call when I get the new phone. Maybe they have to register that APN...Idk.

    Posted via CB10
    07-22-17 10:44 AM
  9. jamesand313's Avatar
    What information is inside the APN settings? Is the MMS populated?
    Good question!

    Posted via CB10
    07-22-17 10:45 AM
  10. AgEz34's Avatar
    Wow. You're on the APN that sucks for us. What all did they have you do when you called and activated it? Last time I activated it myself. I'm just going to take it in or call when I get the new phone. Maybe they have to register that APN...Idk.

    Posted via CB10
    I was switching from a 7plus. Put it in airplane mode,logged into my account, did the switch on my acct. followed the keyone prompts then it hung on registering to network for about 40mins. I then had to do a online chat with a rep, and they hand to do something on their end, then I had to restart the phone again. Once I did that, it registered properly (in less that 5mins) then I had service.
    07-22-17 10:52 AM
  11. jamesand313's Avatar
    I was switching from a 7plus. Put it in airplane mode,logged into my account, did the switch on my acct. followed the keyone prompts then it hung on registering to network for about 40mins. I then had to do a online chat with a rep, and they hand to do something on their end, then I had to restart the phone again. Once I did that, it registered properly (in less that 5mins) then I had service.
    Does the APN have the MMS fields completed?

    Posted via CB10
    07-22-17 11:03 AM
  12. AgEz34's Avatar
    Does the APN have the MMS fields completed?

    Posted via CB10
    Sprint User Roll Call - Please Reply-screenshot_20170722-104543.jpgSprint User Roll Call - Please Reply-screenshot_20170722-104531.jpgSprint User Roll Call - Please Reply-screenshot_20170722-104524.jpgSprint User Roll Call - Please Reply-screenshot_20170722-103357.jpg
    07-22-17 11:06 AM
  13. jamesand313's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_20170722-104543.jpg 
Views:	38 
Size:	53.6 KB 
ID:	427483Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_20170722-104531.jpg 
Views:	39 
Size:	47.6 KB 
ID:	427484Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_20170722-104524.jpg 
Views:	40 
Size:	46.3 KB 
ID:	427485Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_20170722-103357.jpg 
Views:	38 
Size:	45.7 KB 
ID:	427486
    Wow, they are not set and you're still gettin' MMS. I'm jealous lol.

    Posted via CB10
    07-22-17 11:07 AM
  14. Hardcore Legend's Avatar
    You also have even less APNs listed than I did. I had two labeled PAMN or something like that.
    07-22-17 11:29 AM
  15. Hardcore Legend's Avatar
    DELETE ALL THE APNs except the ones you see above. It is fixed now.
    07-22-17 11:31 AM
  16. AgEz34's Avatar
    You also have even less APNs listed than I did. I had two labeled PAMN or something like that.
    Ooo...
    I just had my gf text me some pics from her phone (6s on tmobile) & they came thru. She said it kept on saying "fail to send", I did deregister from imessage when I switched. She tried again and they came thru.
    07-22-17 11:35 AM
  17. Hardcore Legend's Avatar
    DELETE ALL THE APNs except the ones you see above. It is fixed now.
    Correction. This only fixes MMS.
    07-22-17 11:35 AM
  18. jamesand313's Avatar
    Bump

    Posted via CB10
    07-23-17 11:05 AM
  19. anon(870071)'s Avatar
    THe Canadian equivelent to Sprint is Telus I think here in Canada. I've been hearing of all these network reception issues yet here in canada we have inter carrier roaming so if you are in an area with low signal you'll always get reception on another carriers network. WHY don't they have that for american carriers is beyond me!?!?!?!?
    07-23-17 12:24 PM
  20. Rgrblue's Avatar
    all working fine after 1 week on Sprint Keyone. I thought I read somewhere that you can't be on the phone and surf the we unless in Wifi.. if that is not the case how do I enable that feature?
    07-25-17 06:25 PM
  21. Goldthorn's Avatar
    I'm with Sprint & have the KEYOne. Keep us updated with the browsing & talking issue. I'm going to give cs a call later. pray for me lol.
    07-25-17 08:24 PM
  22. JAS0NB0URNE's Avatar
    Sprint user here, zero issues one week in.


    Posted with my BlackBerry KEYone
    07-25-17 09:43 PM
  23. jamesand313's Avatar
    Sprint user here, zero issues one week in.


    Posted with my BlackBerry KEYone
    No problems with data/internet without being connected to WiFi? Are u using CDMA only?

    Posted via CB10
    07-26-17 09:41 AM
  24. jamesand313's Avatar
    I'm with Sprint & have the KEYOne. Keep us updated with the browsing & talking issue. I'm going to give cs a call later. pray for me lol.
    Are you having issues?

    Posted via CB10
    07-26-17 09:41 AM
  25. cbr629's Avatar
    I came back to Sprint and I must say that it has way better service than T-mobile in the moutains of Ashville,NC!
    07-26-17 09:42 AM
60 123

Similar Threads

  1. EE wifi calling activated UK
    By ab190670 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 2
    Last Post: 09-17-17, 08:03 AM
  2. Sprint Keyone, reinstalling apps on keyone
    By ZiKhan in forum BlackBerry Android OS
    Replies: 11
    Last Post: 08-13-17, 03:23 PM
  3. Loud Beep after ending call
    By patrickle323 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 15
    Last Post: 08-09-17, 10:49 PM
  4. Can't make wifi calls on T-Mobile with AT&T Priv
    By heading4tomorrow in forum BlackBerry Priv
    Replies: 5
    Last Post: 08-08-17, 11:05 AM
  5. BBM video calling issues
    By psurani in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 07-26-17, 10:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD