1. Mattster723's Avatar
    So this has been happening for several weeks. I get a forwarded email or a long email, type a few words, the screen turns white and whatever I write is gone.
    The hub shows I started to write something but it's blank.
    I can sometimes get two or 3 words, but it keeps crashing.
    Anyone have this?
    07-13-20 02:52 PM
  2. conite's Avatar
    So this has been happening for several weeks. I get a forwarded email or a long email, type a few words, the screen turns white and whatever I write is gone.
    The hub shows I started to write something but it's blank.
    I can sometimes get two or 3 words, but it keeps crashing.
    Anyone have this?
    I had that with one or two emails a while back. Perhaps it was something specific in the formatting of those emails.

    All you can do is make sure you're on the latest HUB apps and the latest of whatever WebView client you're using.
    07-13-20 04:43 PM

Similar Threads

  1. YouTube no longer works on my Passport
    By DrBlast in forum BlackBerry Passport
    Replies: 9
    Last Post: 07-24-20, 05:26 PM
  2. Oreo on BBB100-3?
    By rlebkowski in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 15
    Last Post: 07-16-20, 07:22 AM
  3. I was playing around with Android 10 on the titan
    By IvanTheTolerable in forum Android
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-20, 08:38 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 07-11-20, 03:12 AM
  5. Tmo.Blackberry.Net Emails & Texts from old Curve
    By CurveRetrieval in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 07-10-20, 07:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD