1. pnfitz's Avatar
    Sometime in the last 2-3 weeks, it appears that the picture-in-picture mode for Netflix on my June-updated Keyone stopped working.

    How the app just vanishes from the display, when I leave it. Previously, at worst, the playback paused, but I could restart it, while I checked something else ...

    I'm not sure if it's a change to the app, or if I accidentally changed a fundamental setting somewhere. (picture-in-picture is still enabled for Netflix).

    I was troubleshooting just now, and coincidentally, a new version of Netflix just installed - but no fix there.

    Any thoughts?
    08-13-19 01:23 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Sometime in the last 2-3 weeks, it appears that the picture-in-picture mode for Netflix on my June-updated Keyone stopped working.

    How the app just vanishes from the display, when I leave it. Previously, at worst, the playback paused, but I could restart it, while I checked something else ...

    I'm not sure if it's a change to the app, or if I accidentally changed a fundamental setting somewhere. (picture-in-picture is still enabled for Netflix).

    I was troubleshooting just now, and coincidentally, a new version of Netflix just installed - but no fix there.

    Any thoughts?
    Well, it's broke for me on KEY2 and Motion but my KEYone is not charged atm to confirm. PIP access is enabled but alas, still not working. Works on other Android devices I have some might be something in the update.
    08-13-19 02:56 PM
  3. RLeeSimon's Avatar
    so, silly me, how does or did the PIP work with the Netflix app ??
    08-13-19 03:02 PM
  4. Bla1ze's Avatar
    so, silly me, how does or did the PIP work with the Netflix app ??
    Open the app, hit play on a video, hit the home button. Should go to the home screen with a mini Netflix video player showing the video.
    08-13-19 03:03 PM
  5. pnfitz's Avatar
    Open the app, hit play on a video, hit the home button. Should go to the home screen with a mini Netflix video player showing the video.
    Yeah, that's how it did work until 2-3 weeks ago!

    Hmm, when did that June update drop in Rogers? I thought it was still working after that, and I got that day one.
    08-13-19 03:10 PM
  6. Bla1ze's Avatar
    Yeah, that's how it did work until 2-3 weeks ago!
    Yeah. It's weird because the options are still there and enabled.
    pnfitz likes this.
    08-13-19 03:11 PM

Similar Threads

  1. Device is slow warnings increased in the last 3-4 weeks
    By Devil in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 8
    Last Post: 08-18-19, 06:42 PM
  2. Facebook or its alternative in Z30
    By dadizonline in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 5
    Last Post: 08-15-19, 07:01 AM
  3. A question for the BBMO employees in the UK?
    By mrsimon in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 08-14-19, 03:16 PM
  4. Hub+ Inbox not showing my last reply in SMS
    By Yoox_II in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 11
    Last Post: 08-14-19, 01:45 PM
  5. Downloading pictures from Priv to Computer
    By Stars Fan in forum BlackBerry Priv
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-19, 10:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD