1. anon(870071)'s Avatar
    During original setup before the security update my device was getting LTE+ and it was pretty consistent! Don't get it anymore ! What happened!?
    06-10-17 01:35 AM
  2. PDAJAH's Avatar
    In the UK i get 4G+ is that the same as LTE+?
    06-10-17 03:17 AM
  3. anon(870071)'s Avatar
    In the UK i get 4G+ is that the same as LTE+?
    Yes sir it is!
    06-10-17 11:23 AM
  4. bobshine's Avatar
    Actually not necessarily the same!
    06-10-17 11:29 AM
  5. DavideaNY's Avatar
    In Italy for the moment and I get constantly 4G+ (KEYone bought in UK) while never happened with my PRIV (purchased in USA) that has always showed "only" 4G
    06-10-17 12:00 PM
  6. bobshine's Avatar
    It's all about marketing... what you really have to look at is your actual speed. Lots of provider call their network LTE but true definition it's not real LTE. I believe true LTE has to provide speed of above 100 Mbps
    06-10-17 09:03 PM

Similar Threads

  1. T-Mobile not getting LTE
    By bjones7134 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 8
    Last Post: 06-09-17, 06:28 PM
  2. T-Mobile not getting LTE
    By bjones7134 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-17, 02:05 PM
  3. Phone not keeping LTE
    By shadeofdawn in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 14
    Last Post: 06-07-17, 01:17 PM
  4. Having problem connecting on ATT 4G LTE?
    By michaeljohara5678 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-17, 07:27 PM
  5. Rogers June update - no LTE
    By mhw100 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 10
    Last Post: 06-03-17, 03:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD