1. jayclem04's Avatar
    My google feed widget worked for the first few days I had my KeyOne, but for the past few weeks it has been blank. I've tried everything but can't get it to work. The only thing that the feed displays are the words "more cards." Has anyone else had this problem? If so, how do I fix it? I've looked everywhere for a solution
    08-06-17 01:11 PM
  2. o4liberty's Avatar
    Try re booting your device
    08-06-17 01:12 PM
  3. jayclem04's Avatar
    Try re booting your device
    That was the very first thing I tried.
    08-06-17 01:42 PM
  4. augustowl's Avatar
    I'm having the exact same problem. I'm not on a Blackberry, but on a Note5. However the system updated to 7.0 around the same time you started to see the problem, and my Google Now has also been blank.
    I've tried looking for a solution as well, but have found nothing.
    08-22-17 05:47 PM

Similar Threads

  1. ZELLO (update) is so Loyal, check this out after my recent review in 2017!
    By DreadPirateRegan in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-17, 06:27 PM
  2. hi! i wiped my blackberry 9810 and can not install any programms
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-17, 12:20 PM
  3. cant install google manager
    By illara in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-17, 11:05 AM
  4. anyone tested external bluetooth gps with the keyone?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-17, 09:22 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 08-06-17, 07:41 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD