1. khalbleib's Avatar
    I can get the WORK exchange email setup through the gmail keyone setup.

    However trying to get in in the HUB is a no-go. I keep getting an error occoured during account setup. Using the same settings.
    06-04-17 09:05 PM
  2. John Vieira's Avatar
    Try setting it up just in the hub. If you set it up on both you'll have double notifications.

    Also, the hub uses its own exchange services, there might be some incompatibilities.

    Also, make sure the settings are correct. Gmail might be picking up on something that might be missing. You'll have to talk to you work IT to guide you throughout.

    Not to mention maybe work IT enabled Gmail, but not the hub as an acceptable client.

    Really depends on a lot of different factors.
    06-04-17 09:28 PM
  3. qwerty4ever's Avatar
    I can get the WORK exchange email setup through the gmail keyone setup.

    However trying to get in in the HUB is a no-go. I keep getting an error occoured during account setup. Using the same settings.
    Use the manual setup button.
    06-04-17 10:09 PM
  4. khalbleib's Avatar
    Well. I tried checked settings many times. I tried just the hub after factory reset. It worked on my! Hub for the passport for years and still will.
    06-05-17 12:00 AM
  5. khalbleib's Avatar
    Yes. I did the manual setup everytime
    06-05-17 12:03 AM
  6. SK122387's Avatar
    I can't even get regular Outlook to be added to the Hub. I login correctly and then it says it needs a certificate, and opens a menu showing my SD card and Google Drive, and then nothing happens...
    06-05-17 12:57 AM
  7. qwerty4ever's Avatar
    I can't even get regular Outlook to be added to the Hub. I login correctly and then it says it needs a certificate, and opens a menu showing my SD card and Google Drive, and then nothing happens...
    Did you use "outlook.office365.com" for the server? Did you accidentally tick the certificate checkbox? Review your email account settings.
    06-05-17 06:12 AM
  8. erinsteadman's Avatar
    I can't even get regular Outlook to be added to the Hub. I login correctly and then it says it needs a certificate, and opens a menu showing my SD card and Google Drive, and then nothing happens...
    Under security type when you're adding or editing the account, pick SSL?TLS (Accept all certificates) from the drop down box. If your Exchange Server doesn't have a real SSL certificate, you won't have one to install. I added 8 exchange accounts last night, no problem.
    06-06-17 10:17 AM

Similar Threads

  1. Strange problems with audio
    By vserghi in forum BlackBerry DTEK60
    Replies: 4
    Last Post: 07-31-17, 09:39 AM
  2. Why can't I verify my blackberry ID email address?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-17, 12:04 AM
  3. Having problem connecting on ATT 4G LTE?
    By michaeljohara5678 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-17, 07:27 PM
  4. problems with SD card?
    By PaulaJava in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 11
    Last Post: 06-03-17, 09:53 PM
  5. Content Transfer Problem
    By btolley in forum BlackBerry Android OS
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-17, 10:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD