1. Eustis99's Avatar
    Sorry if this was posted already. For anybody out there running the dark theme and encountering slowness and app drawer delay, switch back to light. I was user the dark theme in both hub and drawer and it took at least three seconds to open both. I switched both back to the light and they run and open instantly. Give it a shot if you're having issues. I love my keyone even more now hahah.
    08-11-17 12:58 AM
  2. mvsalvino's Avatar
    Many of us have noticed this same issue. There are other threads about it as well. Definitely a bug with dark mode!
    08-11-17 01:57 AM
  3. qwerty4ever's Avatar
    These days software developers know nothing about optimization and efficiency. Dark mode or light mode should not impact performance.
    08-11-17 02:11 AM
  4. Brulging_Jersey's Avatar
    It's not Dark Mode causing the lag. If you switch to light and then back to dark, the lag goes away. It's a launcher bug. I loaded Nova. Much better.
    08-11-17 06:07 AM
  5. modifier's Avatar
    I ran dark against light and saw no appreciable difference in app drawer speed. If there was a bug in the color theme itself, I couldn't find it. Last update package I had was June. Not sure what version of Hub and Launcher it had at the time.
    08-12-17 12:52 AM
  6. nucks26's Avatar
    Yes it's been a known issue since launch. Has yet to be addressed.
    08-12-17 12:57 AM
  7. Eustis99's Avatar
    It's a strange issue for sure. I tested it by switching back to light and dark again. When I went back to dark, it was zippy like how light usually is, but for the day. it eventually bogged down again to snail speeds.
    08-12-17 04:39 PM

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 03-26-18, 11:33 AM
  2. Replies: 13
    Last Post: 09-10-17, 12:50 PM
  3. Notes and tasks invalid credentials
    By dpeters11 in forum BlackBerry Secure UEM & Productivity Suites
    Replies: 4
    Last Post: 08-16-17, 03:44 PM
  4. KEYone slow wake up
    By reyatc in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 6
    Last Post: 08-11-17, 08:37 AM
  5. Bugs on Q10 and battery draining superfast..
    By alpinus in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-17, 03:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD