1. abalourdos's Avatar
    For some reason my clock had three different times on it. On the face it said 9:30am (an hour off) the upper corner said 11:30am and when I clicked on the clock it showed 10:30am (the correct time). The clock mode is set to automatic. I reset the phone and all three went back to the correct time. Anyone have this happen to them? Thanks.
    Arthur
    06-15-17 05:23 PM
  2. blueyestm's Avatar
    nope
    06-15-17 05:41 PM
  3. anon(4297019)'s Avatar
    For some reason my clock had three different times on it. On the face it said 9:30am (an hour off) the upper corner said 11:30am and when I clicked on the clock it showed 10:30am (the correct time). The clock mode is set to automatic. I reset the phone and all three went back to the correct time. Anyone have this happen to them? Thanks.
    Arthur
    You did the right thing by resetting the phone!
    06-15-17 06:04 PM
  4. m69c44's Avatar
    Wow that happen to me this morning. I thought I was seeing this. I did a reset like you did and every thing is fine. By the way I have a AT&T Sim card in mine. I wonder if it was a carrier issue?
    06-15-17 07:30 PM
  5. anon(4297019)'s Avatar
    Wow that happen to me this morning. I thought I was seeing this. I did a reset like you did and every thing is fine. By the way I have a AT&T Sim card in mine. I wonder if it was a carrier issue?
    Yes, I think it would have to be.
    06-15-17 07:34 PM
  6. abalourdos's Avatar
    Wow that happen to me this morning. I thought I was seeing this. I did a reset like you did and every thing is fine. By the way I have a AT&T Sim card in mine. I wonder if it was a carrier issue?
    I have AT&T as well. I hope it is a one time thing as I rely on my phone alarm when I travel.
    06-15-17 07:39 PM
  7. gizmo21's Avatar
    I had the same on my PRIV now for the second time that the display of the clocks are not in sync.
    I'm on O2 germany and a reboot fixes it, but I can't rely on the time in the statusbar anymore as this is not updating anymore if the problem occurs:

    Statusbar: 7:10
    Swipedown on Statusbar: 7:15
    Loginscreen and Clock: 7:30 (correct time)

    So time is updating correctly but only shown correct on clock app and Loginscreen.

    Anyone a fix beside reboot or device reset?
    08-06-19 12:31 AM
  8. Paulelmar18's Avatar
    My wife had the same problem with O2 (Blau) on her DTEK50 a year ago. But at that time, the displayed times varied by one hour. I had attributed it to a time zone problem, so I resetted the time settings and everything was working fine again. But with you it's only a few minutes difference. Funny? Probably a reset is actually the best you can do.
    08-06-19 02:53 AM
  9. gizmo21's Avatar
    It's sometimes some minutes but sometimes growing to hours difference (13:30 vs. 17 :40).
    Then again back to normal by setting flight mode on/off and staying sync for some time.

    I really like to avoid resetting cause of the waste of time to set it up again.
    08-06-19 11:28 AM
  10. RLeeSimon's Avatar
    somebody at Blackberry has put down the Molson and moved on from Captain Morgan to Jose Cuervo
    08-06-19 11:32 AM
  11. gizmo21's Avatar
    08-07-19 05:50 PM

Similar Threads

  1. TINDER not working on BB PRIV
    By bbprivuser in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-19-17, 10:34 AM
  2. CDMA PRIV to CDMA KEYone: initial 24 hour impressions
    By brunibruni in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-17, 10:51 AM
  3. Why does snapchat not fit in the keyone screen?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-17, 06:54 PM
  4. CDMA PRIV to CDMA KEYone: initial 24 hour impressions
    By brunibruni in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-17, 05:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD