05-17-19 05:03 PM
42 12
tools
  1. Smokeaire's Avatar
    Ok. Try the wipe option on the Apr autoloader (again).

    If that doesn't work, you may have to wait until the May autoloader is fixed.
    Full wiped worked. I will never complain about having to setup my phone again from scratch.
    Thanks for the help.
    05-12-19 08:52 AM
  2. conite's Avatar
    Full wiped worked. I will never complain about having to setup my phone again from scratch.
    Thanks for the help.
    Don't worry. I had other tricks up my sleeve. Wouldn't leave you with a bricked device.
    Smokeaire likes this.
    05-12-19 08:56 AM
  3. Smokeaire's Avatar
    Don't worry. I had other tricks up my sleeve. Wouldn't leave you with a bricked device.
    You always have my full confidence and gratitude in what you have up your sleeve. As should we all.
    05-12-19 09:16 AM
  4. Smokeaire's Avatar
    Ok. Try the wipe option on the Apr autoloader (again).

    If that doesn't work, you may have to wait until the May autoloader is fixed.
    One can hope the fix is soon.
    05-12-19 09:17 AM
  5. Davy DENIAU's Avatar
    That worked. You just saved me $400!!
    Version ABV659 ? I always wipe and it don't works for me
    05-12-19 05:06 PM
  6. Smokeaire's Avatar
    Version ABV659 ? I always wipe and it don't works for me
    No, I was referring to the version you posted. I had to do a full wipe for it to work, to get my phone out of the boot loop.
    05-12-19 05:58 PM
  7. Smokeaire's Avatar
    Autoloader version ABO927, works for mine
    I've been remiss in not thanking you for posting ABO927. I'll be keeping this one as a emergency backup in case I have any problems with future autoloaders.
    Sao thank you very much.
    05-13-19 04:13 AM
  8. Davy DENIAU's Avatar
    I've been remiss in not thanking you for posting ABO927. I'll be keeping this one as a emergency backup in case I have any problems with future autoloaders.
    Sao thank you very much.
    No problem for me, I know it's stressful when the phone is bricked.

    I use Blackberry for 15 years, there is always a solution for a bricked phone ;-)
    Smokeaire likes this.
    05-13-19 03:34 PM
  9. Davy DENIAU's Avatar
    OP updated with link
    Hi jcrutchvt2010 , do you find the problem ? Regards Davy
    Smokeaire and bibbula like this.
    05-16-19 04:41 PM
  10. Smokeaire's Avatar
    @jcrutchvt2010 I noticed that you have removed the link from the first post. Are you working on a fix?
    05-17-19 05:25 AM
  11. jcrutchvt2010's Avatar
    Yes hope to have one up tonight eastern US time. Sorry for the complication. The real problem is getting a full non-encrypted version of the firmware files. With this last update, TCL started leaving off a small piece of the zip that was crucial in piecing together system.img. There is only one workaround that I know of and I have to wipe my phone each time I do it so that has been the cause for the delay. look for an update tonight. Thanks for your patience.
    Smokeaire and bibbula like this.
    05-17-19 05:40 AM
  12. Smokeaire's Avatar
    Yes hope to have one up tonight eastern US time. Sorry for the complication. The real problem is getting a full non-encrypted version of the firmware files. With this last update, TCL started leaving off a small piece of the zip that was crucial in piecing together system.img. There is only one workaround that I know of and I have to wipe my phone each time I do it so that has been the cause for the delay. look for an update tonight. Thanks for your patience.
    I really appreciate your efforts to keep us up to date. You are to be commended for your unselfish work and your phone's sacrifices.
    jcrutchvt2010 and bibbula like this.
    05-17-19 07:34 AM
  13. jcrutchvt2010's Avatar
    Thanks
    05-17-19 07:50 AM
  14. conite's Avatar
    Yes hope to have one up tonight eastern US time. Sorry for the complication. The real problem is getting a full non-encrypted version of the firmware files. With this last update, TCL started leaving off a small piece of the zip that was crucial in piecing together system.img. There is only one workaround that I know of and I have to wipe my phone each time I do it so that has been the cause for the delay. look for an update tonight. Thanks for your patience.
    ABV870 (65001-507) has an intact system.img. Wonder if you can swap that in?
    Smokeaire likes this.
    05-17-19 08:07 AM
  15. jcrutchvt2010's Avatar
    ABV870 (65001-507) has an intact system.img. Wonder if you can swap that in?
    Thanks for that @conite . I can definitely at least create a loader for ABV870 if the system image is intact. I'll post that tonight. Thanks!
    Smokeaire and bibbula like this.
    05-17-19 08:19 AM
  16. TgeekB's Avatar
    Just downloaded the official April update this morning.
    Why do you all try to upload these patches before they come out? Seems more trouble than help. Just inquisitive.
    05-17-19 04:44 PM
  17. Smokeaire's Avatar
    05-17-19 05:03 PM
42 12

Similar Threads

  1. Having an autoloader problem.
    By anupreeth gunjari in forum BlackBerry Q10
    Replies: 9
    Last Post: 05-23-19, 02:09 AM
  2. ABV659 update
    By YeahIgottheKey2 in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 27
    Last Post: 05-17-19, 01:57 AM
  3. ABV659 - Univseralish Autoloader (May Patch Key2)
    By jcrutchvt2010 in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 16
    Last Post: 05-16-19, 02:55 PM
  4. Listed all autoloaders for Key2 LE ???
    By Davy DENIAU in forum BlackBerry KEY2 LE
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-19, 06:32 PM
  5. Autoloader for Z10 100-2?
    By Bey11 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-19, 07:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD