1. Livermore's Avatar
    Please save me lol..

    My data just randomly shut off yesterday and can't figure out how to turn it back on. I'm on Verizon with a slate LE. The 4G LTE symbol at the top right of the phone has full bars but the symbol itself isn't lit up, it's dim.

    Anyone else have this problem? Any solutions?

    Posted via CB10
    03-14-19 04:33 AM
  2. Bla1ze's Avatar
    Any solutions?
    Have you tried just rebooting your device? Ensuring all the connection settings are as they are supposed to be? Did VZW have issues that caused your data to shut off or was it just something you happened to notice? If it was a VZW issue, you might have to check with them to ensure something wasn't inadvertantly disabled on your account.
    03-14-19 11:35 AM
  3. Livermore's Avatar
    Yes I've tried rebooting.

    When I go into settings under mobile data it doesn't even allow me to turn on cellular data, very odd. I'm going to have to take this into a VZ store

    Posted via CB10
    03-14-19 06:45 PM
  4. Livermore's Avatar
    I popped out the Sim and rebooted my phone and now it works.

    Posted via CB10
    the_boon likes this.
    03-16-19 05:05 AM

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 03-17-19, 10:38 AM
  2. Why will my Keyone only record one second of video?
    By acarolp11 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-19, 12:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-14-19, 08:36 AM
  4. How can I reduce the sound when pressing the back/home button on a key2
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-19, 05:01 AM
  5. Anyway to transfer my Classic to my new Key2 ?
    By Jim Nicosia in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-19, 04:31 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD