1. Primal1's Avatar
    Has anyone experienced issues when using the Mobile Deposit feature of the Scotiabank mobile banking app?

    As soon as I take the photo of my cheque, the app deletes it right away.

    This is on my KEY2. I'm also running a Priv and it works no problem.

    Reported the issue to Scotiabank tech support but they were no help.

    Thanks.
    08-31-18 01:52 PM
  2. Chuck Finley69's Avatar
    Has anyone experienced issues when using the Mobile Deposit feature of the Scotiabank mobile banking app?

    As soon as I take the photo of my cheque, the app deletes it right away.

    This is on my KEY2. I'm also running a Priv and it works no problem.

    Reported the issue to Scotiabank tech support but they were no help.

    Thanks.
    Does the app fully support Oreo 8.1 ?
    08-31-18 01:58 PM
  3. glwerry's Avatar
    Has anyone experienced issues when using the Mobile Deposit feature of the Scotiabank mobile banking app?

    As soon as I take the photo of my cheque, the app deletes it right away.

    This is on my KEY2. I'm also running a Priv and it works no problem.

    Reported the issue to Scotiabank tech support but they were no help.

    Thanks.
    As @Chuck Finley69 asks, is it Oreo compatible.

    Also, have you cleared your cache and done a hard reboot (hold power key down for 32 seconds). I have seen that work wonders - Android can get very flaky if the cache is too full.

    Failing that, you could send the cheques to me and I'll deposit them ....
    Kraeutermann likes this.
    08-31-18 04:03 PM
  4. Crusader03's Avatar
    Mine works fine. Not an Oreo problem. The only irritation I have is that it snaps a pic of the cheque way too quick and not always properly aligned.
    08-31-18 11:11 PM
  5. Solar Trends's Avatar
    I am having the exact same prob as glwerry. It captures the pic of the cheque very quickly, does an Auto-rotate and deletes the capture just taken as well as the account the cheque was to be deposited too. tried many things, reboot, delete and reinstall app, made sure auto-rotate was off, put camera in manual mode - no good results. could use some help - it's the only issue I am having with my Key2. (app worked fine on my priv)
    09-13-18 05:51 PM
  6. mibelanger's Avatar
    I am having the exact same prob as glwerry. It captures the pic of the cheque very quickly, does an Auto-rotate and deletes the capture just taken as well as the account the cheque was to be deposited too. tried many things, reboot, delete and reinstall app, made sure auto-rotate was off, put camera in manual mode - no good results. could use some help - it's the only issue I am having with my Key2. (app worked fine on my priv)
    I am having the exact same problem with my BlackBerry Motion running Oreo.
    11-16-18 07:00 PM
  7. nah.uhh's Avatar
    double check app permissions that storage is enabled
    11-16-18 08:45 PM
  8. yybenedb's Avatar
    it is working as expected for me.
    11-19-18 05:40 AM
  9. V-Tom's Avatar
    No issues for me! I just wish more people would send me cheques!

    ..Tom
    glwerry and yybenedb like this.
    11-20-18 11:15 PM
  10. glwerry's Avatar
    No issues for me! I just wish more people would send me cheques!

    ..Tom
    LARGE cheques!

    I'm with you on that.

    I have children - normally the cheques are flowing the other way ...
    11-21-18 10:49 AM
  11. Solar Trends's Avatar
    still looking for assistance on this one - I have tried clear cache and doing a Hard re-boot as suggested. No closer to a solution. Tried another banking App - Same problem with it. camera takes pic of cheque, auto-rotates and surprise the the captured pic of the cheque deletes. help?
    12-11-18 08:36 PM
  12. ECBomb's Avatar
    still looking for assistance on this one - I have tried clear cache and doing a Hard re-boot as suggested. No closer to a solution. Tried another banking App - Same problem with it. camera takes pic of cheque, auto-rotates and surprise the the captured pic of the cheque deletes. help?
    Uninstall the app and re-install? Just thought I’d throw that out there.
    12-11-18 10:16 PM
  13. Bill Katsoulis's Avatar
    I am having this same issue.

    Any update on a fix?
    02-26-19 12:20 PM

Similar Threads

  1. Why can't I send emails from my Blackberry Classic?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-18, 03:34 PM
  2. key2 OMFG
    By Mamaluka in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 17
    Last Post: 09-02-18, 01:24 PM
  3. my hopes for LE meaning
    By iHadLastBB in forum BlackBerry KEY2 LE
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-18, 09:17 PM
  4. CrackBerry Poll: Which BlackBerry KEY2 LE color is your favorite?
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-18, 03:27 PM
  5. BlackBerry KEY2 LE hands-on video roundup!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-18, 10:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD