1. antonrr's Avatar
    Hub is working properly except about 50% of emails I attempt to send get stuck in the clock icon and then ultimately fail to send.
    I have had this issue a couple times before and can always resolve it by removing/re-adding the email account. Does anyone have a better solution?
    I finally got a Pixel 4a when I lost my KEY2. Can't wait to be back on BB Hardware this year!

    Thank you.
    02-25-21 10:35 AM
  2. conite's Avatar
    Hub is working properly except about 50% of emails I attempt to send get stuck in the clock icon and then ultimately fail to send.
    I have had this issue a couple times before and can always resolve it by removing/re-adding the email account. Does anyone have a better solution?
    I finally got a Pixel 4a when I lost my KEY2. Can't wait to be back on BB Hardware this year!

    Thank you.
    1) Enable "help get emails quicker".

    Confirm this worked by making sure battery optimisations are off for both HUB+ Services and Inbox apps.

    2) Set sync interval to 5 minutes.



    Of course the better answer is to switch to the Gmail app - it's more modern and is actively supported. The BlackBerry Suite has essentially been abandoned and is riddled with bugs.
    02-25-21 11:08 AM
  3. antonrr's Avatar
    Thanks Conite. Double checked those settings but it indeed appears to be another bug.
    I hope BB/Onward have an enhanced Hub this year. It wouldn't take much to get it back to 100% + perhaps built in SMS/MMS not through Android Messages.
    02-25-21 11:51 AM
  4. conite's Avatar
    Thanks Conite. Double checked those settings but it indeed appears to be another bug.
    I hope BB/Onward have an enhanced Hub this year. It wouldn't take much to get it back to 100% + perhaps built in SMS/MMS not through Android Messages.
    I doubt very much that BlackBerry will be contributing anything to OM other than its logo. OM even stated that cybersecurity will be done by another company.
    02-25-21 12:45 PM
  5. scrannel's Avatar
    Hub is working properly except about 50% of emails I attempt to send get stuck in the clock icon and then ultimately fail to send.
    I have had this issue a couple times before and can always resolve it by removing/re-adding the email account. Does anyone have a better solution?
    I finally got a Pixel 4a when I lost my KEY2. Can't wait to be back on BB Hardware this year!

    Thank you.
    When I occasionally get the "clock" I open the email, select edit, then send again and it goes right out. Doesn't happen to me very often, however.
    03-14-21 08:54 AM

Similar Threads

  1. Multiple entries of outgoing call in the Hub
    By Koekiemonster in forum Android Apps
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-21, 06:17 AM
  2. Some apps stopped sending alerts
    By IETZR1S in forum BlackBerry KEY2 LE
    Replies: 8
    Last Post: 02-26-21, 12:24 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 02-24-21, 10:59 AM
  4. Question about Pin to Pin messaging
    By oo_se7en in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-21, 06:34 PM
  5. Mulitple entries in hub call log
    By ihill in forum Ask a Question
    Replies: 9
    Last Post: 02-22-21, 04:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD