1. vpts's Avatar
    I saw the Ad within Hub+ Services which I subscribed monthly.
    I would like to ask if it is a mistake or it is a new policy?
    If it is a new policy, I will unsubscribe immediately.
    The ad is annoyed me a lot, especially, it is easy to touch on it why some new emails come. More importantly, I pay for it monthly.
    01-30-19 06:14 AM
  2. LiamQ's Avatar
    It's not a new policy. Which device and Android version are you using?
    Vistaus likes this.
    01-30-19 08:24 AM
  3. seletok's Avatar
    It's not a new policy. Which device and Android version are you using?
    I have ads too. Very strange. Opening in Chrome when I am in the hub or appear on the bottom of the screen. But I am not sure it is from Hub. Last date open Crackberry app from notification, and appear ad at the bottom of the screen.
    I have a Blackberry Motion latest app updated in Beta.
    02-13-19 09:10 PM
  4. LiamQ's Avatar
    I have ads too. Very strange. Opening in Chrome when I am in the hub or appear on the bottom of the screen. But I am not sure it is from Hub. Last date open Crackberry app from notification, and appear ad at the bottom of the screen.
    I have a Blackberry Motion latest app updated in Beta.
    That's not from Hub. We don't show any ads on BlackBerry devices.
    tmarcin likes this.
    02-13-19 09:17 PM
  5. seletok's Avatar
    That's not from Hub. We don't show any ads on BlackBerry devices.
    Thank you. Opened also when I type this answer on Crackberry Forums app...
    I will search what have new on my device....
    02-13-19 09:22 PM
  6. seletok's Avatar
    Like this on the bottom for example.
    And another date in Chrome, and saying my device have virus???[ATTACH]442987
    Attached Thumbnails BlackBerry HUB+ Suite now with Ad-screenshot_20190214-052352.jpeg  
    Last edited by seletok; 02-14-19 at 12:19 AM.
    02-13-19 09:26 PM
  7. conite's Avatar
    Like this on the bottom for example.
    And another date in Chrome, and saying my device have virus???
    It's not a virus.

    You installed something, or a previously installed app got an update.
    02-13-19 09:56 PM
  8. seletok's Avatar
    Thank you Conite. When I write in Crackberry Forums app, appear now for the second time. Not this from printscreen. Opened in Chrome. Appear more times per hour.
    02-13-19 11:02 PM
  9. seletok's Avatar
    Possible from Crackberry Forum app???
    02-13-19 11:06 PM
  10. conite's Avatar
    Possible from Crackberry Forum app???
    Nope.
    02-13-19 11:40 PM
  11. conite's Avatar
    Thank you Conite. When I write in Crackberry Forums app, appear now for the second time. Not this from printscreen. Opened in Chrome. Appear more times per hour.
    You will have to start deleting apps until you find the culprit.
    seletok and Jake2826 like this.
    02-13-19 11:41 PM
  12. RK_BB's Avatar
    @seletok if I am you I am factory resetting the damn thing...soryy, that's probably the best way to go.
    02-14-19 12:37 AM
  13. seletok's Avatar
    @seletok if I am you I am factory resetting the damn thing...soryy, that's probably the best way to go.
    ... thanks... maybe in weekend . Now I delete few apps. CB Forum app deleting too, because ads appeared more times when used this app. I will tell you what happens in a few days. If not disappeared I will make a factory reset.
    02-14-19 12:46 AM
  14. Cobalt232's Avatar
    Uninstall all 3rd party apps and REBOOT your device. That should fix it.
    Jake2826 likes this.
    02-14-19 01:09 AM
  15. seletok's Avatar
    Uninstall all 3rd party apps and REBOOT your device. That should fix it.
    Ok. Thanks.
    02-14-19 01:15 AM
  16. seletok's Avatar
    Hello. I uninstall a lot of apps, few third party apps remains... restart every time, but not solved the problem. I read on the net from Developer option - > Running services. Here I found two services without icon. Every time restarted, the services not dissappear. At this time every unlock the ads appeared.
    I delete the 2 services without icon. This solved the issue. Now everything is ok.
    I don't know what apps cause the issue...
    02-18-19 01:45 PM
  17. danp2000's Avatar
    Since you now know how to get rid of them you can add your apps back one at a time to discover the culprit.
    02-19-19 05:59 AM

Similar Threads

  1. Access Hub from anywhere using Assist
    By RK_BB in forum BlackBerry HUB+ Suite
    Replies: 23
    Last Post: 02-24-19, 06:44 PM
  2. ABP305 available now KEY2 LE
    By mitchy_mitch in forum BlackBerry KEY2 LE
    Replies: 4
    Last Post: 02-09-19, 10:59 AM
  3. Blackberry Blend not working.... help!!!
    By wiz9 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-19, 10:40 AM
  4. BlackBerry Hub (how to delete old accounts)
    By Veniamin23 in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 3
    Last Post: 01-30-19, 05:27 AM
  5. Is Blackberry classic Speakers Dual or Single?
    By h3bdullah97 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 4
    Last Post: 01-30-19, 02:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD