1. Theo Groenevelt's Avatar
    phone was off and charged overnight to 100%.
    Startd it up and after normal boot up, all i got was a Black Screen with a single line at the very top showing provider, Wifi icon, % charge and time....nothing else.

    After about 15 min, I got my PIN keybard and entred it. Then when my normal "desktop" came up, I get a message saying system not working or some such, do I want to wait or OK..? . I say wait and in ten min after that my phone was discharged to 15% capacity...!!

    And now it is charging at the slowest pace I have ever seen. using a BB charger in 115VAC...phone tells me 7 hours to full charge.

    Am thinking some background code is working hard ... but no idea as to what or why.?

    what the hell is goin on .... anyone.??

    Thanx,
    Theo
    08-23-18 12:29 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    You already asked this and seemingly ignored my advice - https://forums.crackberry.com/blackb.../#post13263691 your further claims of 'thinking some background code is working hard' only adds to the viability of my advice. Reset it, see if it still happens. If not, slowly add apps back and see what happens.
    08-23-18 03:17 PM

Similar Threads

  1. How to disable launcher sounds?
    By Banco in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 16
    Last Post: 11-22-19, 10:16 AM
  2. Strange modal APNs screen when upgrading to ABD796
    By averageradical in forum BlackBerry Priv
    Replies: 2
    Last Post: 09-17-18, 04:18 PM
  3. How to create Key2 Emulator on Android Studio?
    By PopeInnocent in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-18, 02:13 PM
  4. Unable to login from CB forums on iOS
    By akavbb in forum Site and App Feedback & Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-18, 11:35 AM
  5. Oreo upgrade to 8.1 on BlackBerry Motion does not load
    By Murray Sobol in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-23-18, 11:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD