1. 1REDRUM's Avatar
    Is anyone else having issues connecting to their car Bluetooth? I connected my phone for a few days on my Acura but now it will not connect. It might be my cars issue and I will try to connect my Z30 when I get back home but anyone else having issues? I restarted my DTEK 60 and that did not help as well as tried to reconnect using the car system.
    11-22-16 07:01 PM
  2. mike kootnikoff's Avatar
    its a marshmallow issue. There are some work arounds, ie. autoconnect app, leaving bluetooth on or clearing cache...
    11-22-16 09:20 PM
  3. liquidneon's Avatar
    Is anyone else having issues connecting to their car Bluetooth? I connected my phone for a few days on my Acura but now it will not connect. It might be my cars issue and I will try to connect my Z30 when I get back home but anyone else having issues? I restarted my DTEK 60 and that did not help as well as tried to reconnect using the car system.
    DTEK60 works fine in my Acura. Both through the stereo, and my OBDII.
    11-23-16 06:32 AM
  4. tickerguy's Avatar
    No problems at all; I have a Pioneer NEX-4000 in my Mazda (I installed it) and the DTEK60 has been flawless interoperating with it.
    11-23-16 07:41 AM
  5. 1REDRUM's Avatar
    I deleted the phone from my car and then it reinstalled... had to set up the speed dial numbers again etc. Call quality has not been very good.

    I have a second car which is so am Acura and no luck connecting. I will try again with that car tomorrow (it did connect to my wifes new DTEK 60). But if I cannot get it to connect to mine easily I will have to send the phone back.
    11-25-16 05:36 PM
  6. nef1307's Avatar
    I have bought the dtek60 and it works great in my Colorado. I had Z30 attached to it before and the Z would never notify me of texts. The dtek60 does.
    11-25-16 05:55 PM
  7. ErnieH's Avatar
    It worked perfectly for a few days with my Toyota Tacoma but then would not reconnect. I finally had to delete the DTEK60 profile from the Tacoma and then re-pair. It's been fine for about 10 days since then.
    11-28-16 06:01 AM
  8. TheCLEANSER's Avatar
    My DTEK 60 connects instantly to my Acura MDX blue tooth... it does some times hesitate to automatically connect to other portable music devices I have around the house.. But all I have to do is go into blue tooth settings and manually connect to device in question...
    I just wish they would have added the blue tooth APTX codec in the phone....
    11-28-16 05:36 PM
  9. stanfordprof's Avatar
    No issues with DTEK60. I did have issues using the Priv Bluetooth.
    Last edited by stanfordprof; 11-28-16 at 06:44 PM.
    11-28-16 06:09 PM
  10. aab81901's Avatar
    No issues with DTEK60. I did have issues using the Priv Bluetooth.
    I'm having issues connecting my Verizon Priv to my Infiniti. The phone connects every time, but the connection is choppy every other time. It kinda feels like the audio pauses to buffer for a split second every second or so. I've noticed it started after the Marshmallow update.
    11-29-16 10:15 AM
  11. punbb's Avatar
    No issues between my Ford Edge and Dtek60.
    11-29-16 11:03 AM
  12. darkwater79's Avatar
    No issues yet with 2015 Civic.
    11-29-16 11:55 AM
  13. RichardAitch's Avatar
    Perfect working order and a great deal faster connection compared to the Classic.

    BMW 5 Series - 2 mths old.
    11-29-16 12:01 PM
  14. liquidneon's Avatar
    I actually noticed the volume for music is noticeably louder/clearer! With my passport when the windows were down I could get to Volume level 40 (max) and not blow my ears out. I don't think I've been over 30-32... louder/clearer! Must be the newer version of Bluetooth.

    It has cut out a few times though... just dropped the BT signal... then reconnected about 2 seconds later. this has happened several times in the past month.
    11-30-16 07:18 AM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 11-21-16, 04:28 PM
  2. Google Music & Youtube auto launching in car. Help!
    By smallwonder77 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-16, 03:04 PM
  3. Google Music & YouTube auto launching in car!
    By smallwonder77 in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-16, 12:47 PM
  4. cant bluetooth q10 to my car insignia
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-16-16, 08:44 PM
  5. Grab a speedy charge in the car with this $4 charger!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-16, 01:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD