1. toniczc's Avatar
    no sure if any of you guys has the same situation like me

    the hub on my DTEK50 never pushes any email under wifi, but works fine when the phone is under mobile data ( 4G and EDGE networks )

    and hub stop working properly whenever there is an update available
    09-16-16 09:06 AM
  2. c_bryant34's Avatar
    What account would this be for?
    09-16-16 01:18 PM
  3. niumxp's Avatar
    Not for me
    I actually receive the emails few seconds before on my dtek50 and then on my q10

    From Q10 to Dtek50...a new world ...
    09-16-16 01:29 PM
  4. toniczc's Avatar
    it's my outlook accounts

    I went through each single possible setting, and then on setting - account - hub++ and ticked on auto-sync, and it seems to be working now, thought I just need to add the accounts onto hub and toggle push as that's all what needs to be done on my passport
    09-16-16 09:27 PM
  5. toniczc's Avatar
    Not for me
    I actally always receive the emails on my passport 1st, and had to hit refresh on DTEK50 before seeing any new emails under wifi
    09-16-16 09:29 PM
  6. c_bryant34's Avatar
    it's my outlook accounts

    I went through each single possible setting, and then on setting - account - hub++ and ticked on auto-sync, and it seems to be working now, thought I just need to add the accounts onto hub and toggle push as that's all what needs to be done on my passport
    Yes make sure that auto sync setting is on or it isn't allowed to sync in the background.
    09-16-16 10:19 PM
  7. Ariff Hamidon's Avatar
    Not for me
    I actally always receive the emails on my passport 1st, and had to hit refresh on DTEK50 before seeing any new emails under wifi
    Yes I had encountered the same before, where my passport retrieved the mail faster than my DTEK 50. But after I recheck the settings on BlackBerry Hub, u can set it to Customs Alert and the mail gets even faster same as my Passport. Idk, but u may try and it works for me.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    09-16-16 10:45 PM
  8. bh7171's Avatar
    Sounds like an Outlook issue. All 5 of my email accounts work flawless on my DTEK50. It refreshes and brings in emails as quickly and reliably as my Classic and Passport.

    The DTEK50
    09-17-16 09:38 AM

Similar Threads

  1. Bluetooth Issue
    By TheNoseybonk in forum BlackBerry Priv
    Replies: 10
    Last Post: 09-17-16, 11:14 AM
  2. Emails not displaying
    By anuj syal in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-17-16, 02:38 AM
  3. Having issues with Reddit In Motion? A fix is on the way
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-16, 12:12 PM
  4. How can I install BlackberryWorld on my Playbook?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-16, 11:41 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-16-16, 10:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD