06-28-10 12:10 AM
30 12
tools
  1. dakid2k6's Avatar
    I have updated. Successfully also. But I don't see any improvements as of yet.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-27-10 09:33 PM
  2. smithk1's Avatar
    No problems on a call. Just spent 90 minutes on a conference call without a problem. Also navigated within phone while in call without a hitch. Very happy with upgrade thus far.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-27-10 09:47 PM
  3. Thorgs's Avatar
    Anyone else having this problem?

    Plug the phone in to charge. Clock comes up. Hit the "End" button so the background shows. Then the screen freezes until you unplug it. I noticed it today when the clock was an hour off until I unplugged it and it was back to normal. I wonder if this affects the alarm clock

    Just sent a txt msg with it plugged in and I get it, it just doesn't show until I unplug from charging, ugh!
    Last edited by Thorgs; 06-27-10 at 10:56 PM.
    06-27-10 10:53 PM
  4. OhOkBrandon's Avatar
    I keep getting an error when i try to update to .734 on my VZN 8530. Any thoughts how to fix this?

    EDIT: never mind. I updated wirelessly over the cell network, it worked. For some reason, I couldn't do it with the BB desktop manager.
    Last edited by OhOkBrandon; 06-28-10 at 12:46 AM.
    06-27-10 11:31 PM
  5. wolfee48's Avatar
    I updated this morning and it has worked flawlessly for me... Very pleased thus far.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-28-10 12:10 AM
30 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD