1. rockwrangler's Avatar
    Just got the phone, and my browser has yet to show up. I tried the whole register now thing with the Host routing table, but i have no Service books. What does this mean? And how can i get my browser icon? sorry if these are dumb questions.
    09-09-09 10:11 PM
  2. plunkingtom's Avatar
    set up your email with the email setup icon
    09-09-09 10:14 PM
  3. xliderider's Avatar
    Probably won't work without internet access on the BB.

    Go to your carrier's BIS site and make sure your PIN is registered, and send service books:

    http://forums.crackberry.com/f3/what...site-url-3187/

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-09-09 10:20 PM
  4. jflora80's Avatar
    Make sure the icon is not hidden for some reason. Use the BB key and make sure show all is checked!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-09-09 10:31 PM
  5. JLizrox's Avatar
    I just got my phone also and having issues w/ getting to my browser. Called Verizon, they said that they're having connection problems for new customers right now. I figured that was BS but maybe its true since you seem to having problems too.

    I did the whole registration thing and sent the service books but still no connection.
    09-09-09 10:45 PM
  6. paulwright1's Avatar
    Ok I will ask the obvious question. Have you done a battery pull yet?
    09-09-09 11:30 PM
  7. JLizrox's Avatar
    the obvious is the first to be overlooked. Once the battery was pulled, it updated and connected right away.
    09-10-09 10:00 AM
  8. JoeWrong's Avatar
    I was just about to suggest the same thing, a battery pull can usually fix alot
    09-10-09 10:05 AM
  9. JLizrox's Avatar
    Thank you, I'm quickly finding that out.
    09-10-09 10:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD