1. color_me_kailey's Avatar
    Hey! So my blackberry hasn't really given me any problems except for recently anytime I want to use the internet it stops and says "A problem occurred while trying to render the page"

    I have no idea whats wrong with it, and I couldn't find any solutions.

    Thank you!
    08-06-09 01:10 PM
  2. sody#WN's Avatar
    Hey! So my blackberry hasn't really given me any problems except for recently anytime I want to use the internet it stops and says "A problem occurred while trying to render the page"

    I have no idea whats wrong with it, and I couldn't find any solutions.

    Thank you!
    Which browser are you using?
    08-06-09 01:14 PM
  3. xliderider's Avatar
    Is it only for a specific site or for all sites?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-09 02:31 PM
  4. icm714's Avatar
    What I would do is a battery pull and then call your carrier and have them resend your service books and see if it helps shouldn't take more than 30 mins to get the service books resent

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-09 02:42 PM
  5. xliderider's Avatar
    You can send the Service books yourself, and it doesn't take 30 minutes, maybe 5.

    I can't see your carrier, but here's a link to find your BIS login site:

    http://forums.crackberry.com/f3/what...site-url-3187/

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-09 02:46 PM
  6. color_me_kailey's Avatar
    Thank you!
    That worked =]
    08-06-09 11:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD