1. Xx_Black-out's Avatar
    It seems like I have had nothing but problems from this thing!

    Now I'm having problems playing all media... I can take pictures, video and record audio; I just cannot view any of it once it is saved!

    Any suggestions?
    Thanks,
    Nick

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-09 04:55 AM
  2. Motorcycle Mama's Avatar
    What device?
    08-06-09 07:04 AM
  3. mike1588's Avatar
    i have a curve and im having the same problem ever since i updated my software to ver4.5. When i had ver 4.3 everything was fine till that software made my speaker not work. let me know if you find out why the media player isnt working thanks Mike
    08-06-09 07:35 AM
  4. Xx_Black-out's Avatar
    I have a curve with v.4.5 also...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-09 07:50 AM
  5. robot64's Avatar
    did u try a battery pull that usually helps but i cant see why media would stop working like that
    08-06-09 04:29 PM
  6. drtwrk127's Avatar
    You may have to format your media card, as this happened to me after an OS upgrade, and the card re-format solved my problem.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-09 07:49 PM
  7. Xx_Black-out's Avatar
    I don't want to lose all my stuff on my card if I format it though

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-07-09 12:06 AM
  8. Jiggavel's Avatar
    Try to format your media card I had the same issue. Hope this helps.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-07-09 12:08 AM
  9. lordcliff's Avatar
    Tranfer your files to your computer before you format so they won't get lost

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-07-09 12:47 AM
  10. Xx_Black-out's Avatar
    Oh well...I formatted my card and it worked!

    Thanks

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-07-09 12:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD