1. FordThunder's Avatar
    i downloaded and purchased beyond160 about two days ago .
    well today i upgraded the OS and now i cant get beyond160 to work . its asking for the activation code and i no longer have it .

    i tried going to the site and logging in but for some reason it doesnt show that i ever purchased the program !

    i however can get a paper from the bank that says otherwise .

    what do i need to do ?
    i emailed the tech support and i have not received a email back .
    07-09-09 04:06 PM
  2. latinlegacy's Avatar
    keep emailing them
    07-09-09 04:08 PM
  3. blackngray70's Avatar
    You didn't receive an email when you purchased it?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-09-09 04:23 PM
  4. flyingdutchman7588's Avatar
    isnt there like a number you can call?
    08-04-09 09:19 PM
  5. Motorcycle Mama's Avatar
    Always, always, always save your activations codes somewhere secure. Always.
    08-04-09 09:37 PM
  6. flyingdutchman7588's Avatar
    when you put the activation code on your blackberry, didnt it use the internet or your data plan to make it a full version?
    08-04-09 09:46 PM
  7. GeekyDad's Avatar
    i downloaded and purchased beyond160 about two days ago .
    well today i upgraded the OS and now i cant get beyond160 to work . its asking for the activation code and i no longer have it .

    i tried going to the site and logging in but for some reason it doesnt show that i ever purchased the program !

    i however can get a paper from the bank that says otherwise .

    what do i need to do ?
    i emailed the tech support and i have not received a email back .

    fordthunder,

    You should have received a response from me to your email concerning your Activation Code. I just want to make sure you did. Are you up and running now?
    08-05-09 12:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD