08-19-09 05:20 AM
687 ... 23456 ...
tools
  1. DonnieDarko2k6's Avatar
    i think i'll wait on the 5.0 OS before I do another update




    Same here.
    04-08-09 09:13 PM
  2. Protagonist's Avatar
    What do I need to look out for in this setting? Because mine is going extremely slow and I don't know what to do under this setting
    just make sure the APN is set to "wap.voicestream.com" and the rest is blank.
    04-08-09 09:19 PM
  3. uberspeed's Avatar
    just make sure the APN is set to "wap.voicestream.com" and the rest is blank.
    The newer one is epc.tmobile.com which some folks claim is faster since it's the newer infrastructure.
    04-08-09 09:22 PM
  4. Raul Lugo's Avatar
    I really want to update....pls someone help...I know I need to delete the vendor xml file....but there is also a back up xml file.....Do I delete all xml files or just the one that states vendor???? Someone hit me back and let me know. Im downloading 206 and want to do it right the first time.

    Just the vendor xml, you dont need to erase anything alse
    04-08-09 09:25 PM
  5. Thundermac10's Avatar
    I'm still stuck at the "Uploading RAM Image" !!! It'll go to about 75% each time and stop! Grrrrrrr
    04-08-09 09:28 PM
  6. LawDude956's Avatar
    Thank you so much, raullugo. I will go ahead and do that. I let you all know how everything checks outs.
    04-08-09 09:38 PM
  7. rob1247's Avatar
    Doesn't look like anything is significantly better in this OS..

    I guess I'll wait for an actual review besides the clitter clutter I'm getting from random posts..

    Most likely will just wait for 5.0 OS..
    04-08-09 09:47 PM
  8. vx1's Avatar
    working fine, zippy and smooth so far - I am liking it lets see how the day goes tomorrow
    04-08-09 09:58 PM
  9. ilnb425's Avatar
    This one is taking a lot longer to update then the other ones. What was the average time for most of you guys/gals?
    04-08-09 10:08 PM
  10. chromance's Avatar
    just finished my second install of 206 , everything seems to be working
    fine now , will have to further test it . it seems the browsing is kinda slow.
    could be just me thinkin that too. Where does a person change the APN?
    04-08-09 10:09 PM
  11. thelipper's Avatar
    EDGE signal seems much better than 199.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-08-09 10:12 PM
  12. AngelYve83's Avatar
    I downgraded, I was having an issue with the browser being slow. I would prefer waiting for 5.0, hopefully this happen soon
    04-08-09 10:14 PM
  13. uberspeed's Avatar
    just finished my second install of 206 , everything seems to be working
    fine now , will have to further test it . it seems the browsing is kinda slow.
    could be just me thinkin that too. Where does a person change the APN?
    Settings
    Options
    Advanced Options
    TCP/IP
    04-08-09 10:16 PM
  14. uberspeed's Avatar
    EDGE signal seems much better than 199.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    UMA calling, reception, handoff?
    04-08-09 10:17 PM
  15. ExploitS's Avatar
    Any point in upgrading from .199? Also when does OS 5.0 release?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-08-09 10:20 PM
  16. thelipper's Avatar
    Sorry uber, on ATT--so can't comment on UMA. Wifi signal seems stronger though, for what it's worth.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-08-09 10:25 PM
  17. oxeneers's Avatar
    Downloading now.. I am loving these new versions so quick. So awesome.
    04-08-09 10:31 PM
  18. arest611's Avatar
    Is this os worth downloading?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-08-09 10:34 PM
  19. uberspeed's Avatar
    Sorry uber, on ATT--so can't comment on UMA. Wifi signal seems stronger though, for what it's worth.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I'm an *****, your carrier is clearly listed. Sorry, long day...
    04-08-09 10:35 PM
  20. LawDude956's Avatar
    I just downloaded the .206 so far so good. I had no problems with the update. Everything went very smooth. I'll update ya'll when more time goes by.
    04-08-09 10:46 PM
  21. Vicious_Cid's Avatar
    I've just put in .206 and ... GPS lock is superFAAST!! man, it's like less than 5secs...
    04-08-09 10:57 PM
  22. jubjub007's Avatar
    Any word on whether it fixes the browser glitch where it repeats itself while scrolling?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-08-09 11:05 PM
  23. claykin's Avatar
    I downgraded, I was having an issue with the browser being slow. I would prefer waiting for 5.0, hopefully this happen soon
    How were you testing your browser speed, EDGE or Wifi? If EDGE its nearly impossible to do a speed test comparison between two software versions unless you have two phones side by side. Data bandwidth on the EDGE network is shared with voice channels and is a lower priority on the network. So, if you have 5 bars of signal and a busy tower its possible you're browsing will go nowhere!

    I wouldn't expect V5 to come soon. Maybe late summer or early fall. Plus I'll bet that early releases will be full of bugs. Think you're unhappy now...
    04-08-09 11:09 PM
  24. arest611's Avatar
    I am new to blackberry and just realized i am still using .114! anyone have any idea how to update that?
    04-08-09 11:19 PM
  25. mauro99's Avatar
    download it install it delete the vendor file and go to DM
    04-08-09 11:25 PM
687 ... 23456 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD