1. imohtaseb's Avatar
    Facebook, viigo, google Maps.. any 3rd party data apps are not working on my 8900 with the new network I am using.. They all used to work properly when i using the roaming sim card from out of the country, now that im using the local services they are not working at all. Any idea on how i can get them to work?
    03-21-09 04:10 AM
  2. BLu's Avatar
    Do you have a specific BB data plan with your new provider?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by GenusRubus; 03-21-09 at 04:37 AM.
    03-21-09 04:13 AM
  3. imohtaseb's Avatar
    Do you have a specific BB data plan with your new provider?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Not really. The provider doesn't offer different data plans. Its just a monthly fee for the blackberry service without providing any other details on what it really encompasses
    03-21-09 05:12 PM
  4. MarkusALC's Avatar
    Are you sure you entered the correct APN settings (url, username and password)? That is the only thing I can think of which you could change to get the stuff working. If that is not the problem, then I guess there is nothing you could do to fix it.
    03-21-09 05:17 PM
  5. imohtaseb's Avatar
    Are you sure you entered the correct APN settings (url, username and password)? That is the only thing I can think of which you could change to get the stuff working. If that is not the problem, then I guess there is nothing you could do to fix it.
    What exactly is meant by APN? Where do i find it?
    03-28-09 04:52 AM
  6. aristile's Avatar
    Options > Advanced Options > TCP/IP
    03-28-09 01:12 PM
  7. mauro99's Avatar
    do a battery pull
    03-28-09 01:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD