1. alely's Avatar
    I searched the forum but couldn't find anything similar. My gmail has been acting up for awhile now, what it does is that whenever I send an email from my gmail account, as soon as the emil has been delivered I get a duplicate sent back to my inbox. All delivery notifications are off and I'm not quite sure what to do. Any suggestions?
    Last edited by alely; 03-28-09 at 02:32 AM.
    03-28-09 02:28 AM
  2. daredevilmo3's Avatar
    Is there a CC option? Don't enter your email address.
    03-28-09 02:29 AM
  3. skyboxer's Avatar
    Yup its been reported before. I'll help you look here in the forums.


    Found it! Big ol thread about it in the tips and how-to forum.
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by skyboxer; 03-28-09 at 02:33 AM.
    03-28-09 02:30 AM
  4. alely's Avatar
    Is there a CC option? Don't enter your email address.
    I never enter more than the email addy I'm sending I to and the title
    03-28-09 02:35 AM
  5. alely's Avatar
    Yup its been reported before. I'll help you look here in the forum.
    Do you think that you could post the link for me? Thanks for your help
    s. Can you post the link for it?

    Do
    Found it! Big ol thread about it in the tips and how-to forum.



    FPosted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com[/QUOTE]
    03-28-09 02:53 AM
  6. skyboxer's Avatar
    Don't know how to post links using my blackberry yet or I would have.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-28-09 02:58 AM
  7. snoopy0011's Avatar
    you can use filter or delete your gmail from BIS and add it again. (BIS 2.6 fixes delivering sent mail.)
    03-28-09 04:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD