1. spleen's Avatar
    recently I noticed some of my emails are being deleted automatically. I checked my settings and under email options is set to 6months.

    Any idea why this is?
    03-27-09 07:47 PM
  2. Crackberrykills's Avatar
    This is usually a memory problem, but you should not have that on the 8900.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-27-09 07:49 PM
  3. mywitheredeye's Avatar
    Is it Emails only or other messages and call logs as well?
    03-27-09 08:50 PM
  4. leo1037's Avatar
    If you delete them on your account, they'll delete on your BB. Did you do that?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-27-09 11:13 PM
  5. spleen's Avatar
    seems to be just emails and no i did not delete them on my account. I just cleared my log via Alt LGLG. maybe that will work.
    03-28-09 12:05 AM
  6. dabbill's Avatar
    Shouldn't run out of memory on your 8900, you have close to 200 megs free after installing the OS. I just have a few programs installed and sit close to 135megs free. I could be slightly wrong on the free space after the OS is installed, but you should still have at least 100megs free no matter what.
    03-28-09 01:10 AM
  7. spleen's Avatar
    bump. anyone?
    03-28-09 11:04 AM
  8. skullgame45's Avatar
    Can't be a memory issue since the 8900 has 256MB of it! I would suggest a battery pull and see if the problem persists. Just for ****s and giggles, what's your File Free under Options>>Status

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-28-09 11:16 AM
  9. spleen's Avatar
    Can't be a memory issue since the 8900 has 256MB of it! I would suggest a battery pull and see if the problem persists. Just for ****s and giggles, what's your File Free under Options>>Status

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    tried it already.

    140m
    03-28-09 12:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD