02-06-11 08:15 AM
62 123
tools
  1. mugiwara no luffy's Avatar
    From what I know of .900 (after installing it). Bigggggest problem is battery life. GARBAGE. Also, I used to be able to do a wifi login, kinda like a checker to see if the wifi hotspot works, but .900 doesn't work with that anymore. i don't know if they changed it.
    12-22-10 10:45 AM
  2. Ravir123's Avatar
    ya battery life with .900 suckkssss
    12-23-10 01:10 AM
  3. mugiwara no luffy's Avatar
    Don't get this, if you guys are trying to upgrade, go to .1036
    12-23-10 10:32 PM
  4. djbeloud's Avatar
    I'm hearing great words about .681 version.
    Can anyone tell me if the downgrading process is the same as upgrading without BIS?
    That would be removing Vendor, then using the Loader App.
    Thanks in advance!
    12-24-10 12:27 AM
  5. app00's Avatar
    .1036 reviews look nice so far. I would no waste my time with .900
    12-24-10 03:53 PM
  6. mugiwara no luffy's Avatar
    .1036 reviews look nice so far. I would no waste my time with .900
    No seriously, 1036 is a SUPER SAIYAN 4 upgrade from .900. The battery life is increased by double IMO.
    12-25-10 09:52 PM
  7. chachoi's Avatar
    how about .681 vs .1036?
    12-25-10 11:32 PM
  8. mugiwara no luffy's Avatar
    never tried .681, but I think 1036 hasn't gotten any major bugs, so I'm good.
    12-25-10 11:50 PM
  9. app00's Avatar
    how about .681 vs .1036?

    .681 is always the best for me.

    I still have to try .1036
    12-28-10 08:23 AM
  10. Aalejandro's Avatar
    .681 is always the best for me.

    I still have to try .1036
    .1036 is the best build since .681 , great battery life and memory management can't spot any bugs so far , give it a shot

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-28-10 10:35 AM
  11. nfsw's Avatar
    Try .1036

    its as good as .681 I would say. Don't waste your time in .900 it really sucks in battery life.
    12-28-10 11:49 PM
  12. tac1991's Avatar
    I Have a WI-FI problem when i upgraded V 5.681 to my curve 8520 yesterday ..

    Before upgrading OS 5 wifi was working perfectly & there was "Right Check mark" in the "Manage Connection" But after upgrading the wifi sign changed into "Negative sign" in the "Manage Connection" .. The wifi stopped and so the Browser is no more working !! :S What can i do ?!!
    Should I upgrad to another version or WHAT ?!!!!
    Please I REALLY NEED HELP
    02-06-11 08:15 AM
62 123
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD