1. b-techless's Avatar
    I have a problem with the "s" button on my keypad, contrary to problems i have read about mine "Types" "s" all over while i am typing. it brings out unnecessary "s" all over my messages and i am not pressing the "s" button. if i do press it like 4 "s" comes out and it's frustrating me and i have to keep deleting the "S" in order for my messages to make sense.

    Please help
    02-06-11 07:23 PM
  2. ThePinkChameleon's Avatar
    well, I have a suggestion. I'm not sure if it'll work though. If its something sticky that got on your keypad, try taking a Q-tip with a bit of 91% rubbing alcohol on it. Ring the Qtip out so its not soaked, and try cleaning around the S key. If that clears it up, then it was cosmetic. If not, then its obviously a hardware or software issue and then I would call your carrier. Good luck

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    b-techless likes this.
    02-08-11 05:27 PM
  3. logyx's Avatar
    Surprisingly, I'm experiencing that very same problem, I took di phone to a "technician", I watched him clean the phone, as in; pull off the keyboad, the strip over the keyboard and all, and cleaned the phone. It worked well for two hours, but the problem is now backl, haunting me.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    b-techless likes this.
    02-11-11 12:44 PM
  4. b-techless's Avatar
    thanks guys,
    it is not a cosmetic problem because i take very good care of my phone. it went from being very sensitive and typing a lot of "s" to the "s" button not working. it is two extremes! the entire phone seems to be giving trouble, all of the buttons are acting up. i have no idea whats wrong i do remember upgrading the software to v5.0.0.1036 about a week and a half to two weeks ago; i dont know if that could be a part of the problem.

    Also, my phone has been going into a sleep mode. when i am not using it, it goes to sleep as opposed to just locking the key pad. when i need to use my phone i have to hold down the power button for about 3 seconds. i have no idea it started doing that!

    my phone is just frustrating me; i'm beginning to wonder if it's worth the trouble.

    B
    02-11-11 03:25 PM
  5. nfsw's Avatar
    Try downgrade to .681. If it doesn't work, take it back and get it exchanged.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-13-11 02:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD