1. AmandaLia's Avatar
    My mom has an 8520 and i've tried downloading 2 themes for her and they download fine but when I go to "theme" the only one there is the defult tmobile one.....is there something I need to do please help my mom really wants a purple theme! thank you so much.....my pin is on my signature if you want to BM me have a great day =-)
    10-15-09 10:32 AM
  2. bahamot's Avatar
    If it doesn't show on Theme section then most likely you've downloaded an incompatible theme.
    10-15-09 10:56 AM
  3. 7thsunday's Avatar
    If soft reset doesn't help then that's the answer right there.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-15-09 11:54 AM
  4. Solachica's Avatar
    Was it a theme for the 8520 you downloaded?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-15-09 12:52 PM
  5. Swizzy13's Avatar
    I have the same problem I have made/downloaded a theme put it on my blackberry 8520 using the desktop manager it says it installs I go to themes and it just the default zen theme

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-15-09 04:11 PM
  6. yangkai's Avatar
    the same question to me!
    10-15-09 10:29 PM
  7. a.leah86's Avatar
    You all need to make sure you're downloading the correct theme for your device model and OS. If you haven't got OS 5 then you'll need to use ones for the 8520 OS 4.6 only. Most themers specify what OS the theme is compatible with.

    (well this is what happens when you navigate the forums on a different device than usual [iPod touch]. I thought I went to the NEXT page but it turns out I went to the LAST one! Oops. Lol. ^_^)
    Last edited by a.leah86; 10-08-10 at 11:27 AM.
    10-08-10 11:24 AM