1. thedude1's Avatar
    I just installed the new "L" Theme that came out 8/30/10.
    It's a lot like the old dimension L theme from last year.

    BlackBerry App World - L Theme 9 Icons

    I have a problem with message notification though.
    When I get an email/text, I don't get that red star on my large message icon on my home screen.
    I get the tiny red star on the little message icon at the top of the screen, but not the main larger message icon.

    I had this trouble if you recall with a 3rd party theme that I installed a couple months ago.
    This theme came straight from blackberry appworld, so it should be legit.

    Anyone else download this theme yet and know what I can do to fix this?
    09-07-10 03:25 PM
  2. RWWackostu's Avatar
    You might want to ask this in the 8520/30 theme forum.
    09-07-10 03:53 PM
  3. mangcool's Avatar
    I remember using this theme before, but I don't remember anything about the notifications. But try a battery pull, see if the would fix the problem. If not, try re-installing the theme.

    Also, you may contact the vendor and ask the vendor about the theme you purchased/downloaded.
    09-07-10 05:31 PM
  4. thedude1's Avatar
    I just put this on the 8520 forum. Thanks RWWackoStu.

    http://forums.crackberry.com/showthr...69#post5561269

    I tried a battery pull and contacting the developer. No reply after 4 emails though.
    This was a blackberry appworld theme, so it should work.
    09-08-10 06:30 PM
  5. thedude1's Avatar
    I found the solution to the problem.
    I had OS version 4.6.1...
    I upgraded my device software to OS 5.0.
    Then I rebooted and pulled the battery for 30 seconds.
    That fixed it.

    If others have this problem, go to this site to upgrade your device software to 5.0:
    BlackBerry - Device Software v5.0 - Download BlackBerry Device Software Today
    Connect your device via USB. Check the icon to backup your device settings.
    That will fix the problem that I had with this theme not showing message notifications!
    It works perfectly now!
    09-10-10 04:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD